Jó lesz. Szerintem már nem érdekük önteni, és ha okosak, akkor most nem emelnek tőkét már. 1360 eléggé fogta napközben. Én alá már nem várom. Na majd meglátjuk mi lesz. Én tartom a pakkom.
Ilyen emelkedés után azért még másnap szokta hajtani a lendület. Aztán jön majd némi korrekció. Erősen gondolkodtam, hogy újra belevegyek, de nem merek még... Megvárom, hogy öntik-e, ha nem, akkor lesz még kör máskor is. Jó papír lesz ez :)
De jönnek a jelentések hamarosan. Remélem azok éltet lehelnek a többi kis részvénybe is és lehet változatosan kereskedni, nem csak azt várni, mikor tör ki valahol egy jó kis rali :)
Igen, ez is jó bennük, hogy legalább folyamatosan van forgalmuk. Nagyon bízom benne, hogy nem követik az eddigi gyakorlatot, hagyják kicsit magától mozogni a papírt. Akkor vissza is jövök a korrekciónál :)
Szerintem vannak jó részvények. Elég változatos a portfolió: energiaszektor, IT, építőipar, munkaerő gazdálkodás, stb A NAP kifejezetten ígéretes, hisz a napelem szektor amúgy is jól fejlődő, a mostani helyzet pedig direkt kedvez nekik. Hosszútávú befektetésnek szerintem kifejezetten jó. De ne felejtsük el, hogy mit műveltek idáig. Hónapokig totyogott az árfolyam és nem azért mert nem volt vevő. Amint elindult volna, öntötték. Nem ralinál, hanem folyamatosan. Komoly tőkeemeléseket is terveznek még, ráadásul gyorsan. Szóval jó lesz ez a részvény, ha nem (ezeket a napi ralikat leszámítva) nem 1-2 napban gondolkodik az ember. Viszont ilyen jó pár van a tőzsdén :)
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf