A Buda-Cash Brókerháznál a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozati cselekményt hajtott végre - írja az Index. Lépett a felügyelet A tudomására jutott visszaélés-gyanús esetek miatt az MNB ma közzétett végzésében azonnali hatállyal...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546
Én ezt nem is kéretem akár tel.lekérdezem az egyenlegem**Dátum közeli vagy nem ennek aztán jelent. 0
Küldhet OBA-nak,ha kimutatása van akár egy évre visszamenőleg is elég az!!!!!! Onnan nem marad le!!!!
Hogy DB-ra meg van,meg lesz-e a részvénye
azt,hogy éri el??-olyan,mintha elszálltak volna vele-
Részvényét illetően igazában nincs kétség!!!!!
Nem a kimutatás frissessége itt a lényeg!!!!!!!
Mai napig nem tudni megvan-e a rv-
Egy halmazból visszakeresni!!
Mikor azt se tudják Egyéni Befektetők
részvényei (Összeset nézve)MIND MEG VANNAK-E???
Nem EGYRE nézve(reálmadridnak) KÜLÖN
tartanak egy vizsgálatot!!! -Ilyen út jó lenne!! Én se sajnálnák érte mindent megtenni.
-UGYAN OTT,A BRKIK A RENDSZERT BEBORÍTOTTÁK,MÉG KI IS
VETTÉK A PÉNZÜKET-
(((((((Lebontották a rendszert,"lefedték")))))))
-Bizonyítás ennélfogva nehéz-
Pedig minden elkülönül mondom én-
Tegyék/vegyék külön melyek azok a rv-ek amelyek
Sérthetetlenek maradtak- EZ A DOLOG KULCSA!!
(Nem zárta ezeket ki senki messzire elmentek)
Azért ez az ügy nem csak a BC-t érinti. Északkelet-Magyaroszágon most sok olyan ember szembesül a túlmutató hatással akinek semmilyen köze nem volt a BC-hez, lehet a tőzsdéhez sem. nagyon gyorsan nyugtatni kellene itt az embereket, mert ez a bizalomról szól, abban pedig amúgy sem állunk túl jól. Én ezt tanácsolnám pl. a többi brókercégnek, de a kisebb pénzintézeteknek, végső soron az MNB-nek is. A PSZÁF az elmúlt időben és nem csak a Fidesz kormány alatt, hanem előtte is finoman szólva nem látta el megfelelően a feladatát. Lásd. pl. ezt: link
Hat ebben nincs igazad! Ugyanaz a vezetes, ugyanaz a szemlelet! En elesen emlekszem, hogyan mukodtek elso kormanyzasuk idejen, milyen nezeteket vallottak a tozsderol pl.
Ok legyen igazad, végülis a BC beva tag. A trend amúgy egy gyűjtőszámlás valami, amit ügyfelekre bontva szoktak kimutatni. Mi van akkor ha kevesebb van a gyűjtőszámlán, mint amit kimutattak ügyfelenként? Új kimutatás kell a valódi helyzetről, vagy a hamisat veszik az igaznak, és a különbözetet fizeti a BEVA?
nagy részét elolvastam azért..persze lehet hogy valamin átsiklottam.
Amiről mondjuk nem beszélt Varga Mihály, pedig jó lett volna, a lényeg-amiről nem beszélt :
meg kellett volna nyugtatni az embereke hogy a többi brókercég biztonságos..stb.stb..
vagy hogyha részvények vannak a számlán, akkor azok biztonságban vannak -e, stb..
olyan ez mint a devizahiteles ügy..a lényegről senki sem beszél.
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546