persze, csak arra utaltam, hol vannak még a főtulajtól, még miniatür játékosok egy ekkora multival szemben. És nem egy veszteséget hozó leányról van mellé szó.
nem csak az a probléma hogy a fideszesek egy része dohányzik... van annál sokkal égetőbb! a fideszesek nagyrésze tetszett tabakot nyitni, és szeretné, hogy még az ük unoka is ebből éljen... sajnos igen ez az igazság!
alaptörvénybe, hogy ki-mit csínálhat vagy nem csinálhat - bravo, de mért nem oldjuk meg a demográfiai kérdést is alaptörvénybe 2020 után született nőknek min 2 gyereket kell szülni)
2018. október. 18. 17:10 ITTHON Lázár: Ma reggel közöltem a trafikosokkal, nem mondom, hogy örültekLázár János az alaptörvénybe is beleírná, hogy a 2020 után születettek nem vehetnek dohányterméket, de egyelőre csak arról tájékoztatta Orbán Viktort, hogy hamarosan leteszi elé a javaslatcsomagját. Szerinte a téma azért is nehéz kérdés, mert a fideszesek egy része is dohányzik, és kérdés, hogy mit szólnak majd a felvetéséhez. https://hvg.hu/itthon/20181018_Lazar_Ma_reggel_kozoltem_a_trafikosokkal_nem_mondom_hogy_orultek
Mtelekom