Feltételezem, ha beadtad és nem teljesült, akkor még nem kerültél sorra. Akik záráskor kaptak, azok előtted adhatták be a megbízásukat. A könyvben záráskor maradt még 3-400 ezer db 275-ös vételi oldalon, s valószínű a Te ajánlatod is köztük lehet.
Már ez a mai is eléggé nyögvenyelősen ment. A záró szakaszban meg már nem adták, pedig elég nagy csomag ácsingózott 275-ön vételen. Semmi meglepetést sem hozott a mai nap. Ami történt, azt vártam pontosan a 13:22 -i beírásom szerint is.
Ennek a részvénynek az osztalékvárakozások behatárolják az esését. Ha az idei év után nem is lesz osztalék, utána stabilizálódik legalább 40 Ft körül. Ilyen hozamkörnyezetben fel fog értékelődni.
Ez csak az én véleményem. Tévedhetek is. Te nem?
Törölt felhasználó2013. 11. 12. 17:38
Na, most jutottam el oda, hogy a Babics Egon féle elemzéseket soha többé nem olvasom el. Töröltem a könyvjelzőt hozzá és megpróbálom vhogy azt is megcsinálni, hogy blokkolja valahogy a browser-em :)
Sziasztok!
Meg tudná mondani vki, hogy a szombaton beadott 4.920 db 275-ös vételem miért nem teljesült most záráskor? A Randomnál vagyok. Nem tudom felfogni, hogy miért nem?
csak óvatosan, nem kell kapkodni, engedd udvariasan kitárazni az ETF-eket és egyéb állatfajtákat, majd utána ráérsz válogatni. egy biztos dolog van: szerény matek számításom alapján még 274 pontot eshet, de nem tudom miért, vmi azt súgja hogy "jóval felette" trendfordulat következik be és ott biza beszállunk noé bárkájába
addig kell a vasat verni, amíg meleg. Régi igazság. Az az alap, amelyik korábban vette, majd "kényszerből" tartotta egyetlen dolgot biztosan nem tett. Nem akar hirtelen 400 ezer darabot 270-ért odaadni, miközben egész nap ott vártak 276 és 275-ön a vételi ajánlatok. A 400 ezer darabját bármikor odaadhatta volna 476-éert. Akár a 22 perc kereskedési szünet alatt is, magasabb áron is, mint 476 :) Nagyobbat akart veszíteni, mint amennyit muszáj lett volna. Szóval ezért gondolom, hogy ez sem innen jött.
Mtelekom