F.god nincs neked szerintem erről az egész történetről, valaki beültetett, most meg nézel mint az ebihal, miért ér 20 %-kal kevesebbet az emelkedő trendben :)
végre....de sajnos már napok óta itt vagy...és épp az előbb írtam, esze annak nincs aki ebben azt látja, hogy mindenki fejvesztve menekül....ja 200K-s forgalomnál...haha
Mókás vagy worfika :) Még jó hogy a te véleményedre hallgat mindenki, nem fejvesztve menekül :)
Csináld csak, én sem jövök ide, mert nem vagyok kiváncsi az egész napos szófosásodra meg sírásodra.
Egyszer majd kiülöd ám ezt is, nem kell hozzá két-három évnél több szerintem.
én nem sértegettelek...de ezzel leírtad magad végleg köszönjük...nem érsz semmit, a véleményed sem, aki kutyának nevezi azt akivel nem ért egyet, azt nevezhetném sok mindennek, de én mégsem neveztelek....ez azért nagy különbség...köszönjük a bemutatkozást....i---
a humetet biztos nem, meg téged sem (ezt nem is várom az eddigiek alapján), de azért ha a többi blue-t érdekli, akkor talán ezt is kéne...na meg ha az esésre esnie kéne (lásd qweb), akkor mégiscsak érdekli??!!egymással is kötözködtök....pffff
már csak ebben a srv. vásárlásban reménykedek, bár ekkora makacs f....l lehet az sem segít, de remélem igaza lesz johai-nak, és vesznek a DT-től is nem "bagatell" áron
ja és remélem a nem bagatell, az nem 100 forinttal feljebbi szintet jelent, hanem legalább 4-500-al magasabb szintet
Mtelekom