hol van itt tengernyi eladó?egy eladó van (bár azt is kétlem hogy valódi eladó, sőt biztos hogy nem), azért a vételi oldal jóval erősebb, és csak önti rá valami f...fej...de amikor valaki látja, hogy innen is simán fordulna, mi a francért kell ragaszkodni a m-rhasághoz, hogy 600, meg 580???minek???lehet 30on zárunk!!!röhejparádé
...fordítva...vevő alig van...eladni való papír meg tengernyi....ennek annyi....de hát csak 600-ra akarják tenni...mi francért nem állnak már ki a vevők...menne le addig és utána up....
16-kor kezdte, 50 től nyomta vissza látható volt, akarta a 40 alatti zárót, tegnap 45 fölé nem engedte, ma már 40 fölé nem engedi,,,,ez valami kényszeres i...a, de valaki kapja már el....
Törölt felhasználó2010. 06. 17. 16:20
Előzmény:
törölt hozzászólás
hát ez vicc az egész...ez nem tőzsde, ez cirkuszi parádé b.....nulla eladónál 100K-s támaszok tűnnek el...pffff kabaré
szerintem elment az esze, mondjuk nem is volt, vagy megsértődött, vagy valami h.lye nyomkodja a gombokat és azt sem tudja mit csinál...hát ilyen nincsen, hogy lehet ekkora mutyit csinálni, tökre mint az olasz bundabotrány, még annál is nagyobb....kötelet neki, golyót akármit, csak valaki intézze már el végre!!!
Törölt felhasználó2010. 06. 17. 16:17
Előzmény:
törölt hozzászólás
ja......aludtam...majd én hüle megnéztem a Robin Hood-ot...most szedte le a lányom......ilyen borzalmas és unalmas film után szerintem elnézhető......de reggel fél háromkor nba nagydöntő döntője.....sport tv..azért aludtam előre......hajrá lakers.....
én próbálom csendben figyelni...de emberek ez normális ez az ember...már csak 44-48 között 1/1ben egyedül pakolta be a könyvet, és még aztán leönti 38ra....ez biztos hogy nem ép...nem normális....mit csinál ez....?honnan szed papírt?nem shortol, akkor honnan szedi a papírt?
ennek a papírnak köze nincsen a tőzsdei kereskedéshez, letiltanám az egészet úgy ahogy van!!!8-10 napja egyre lejjebb esünk emelkedő piacokon, ez normális???de most komolyan , hogy lehet ilyet megcsinálni?
Mtelekom