Igen ment 20%ot ezt le sem lehet tagadni, nyilván az osztalékjavaslattól ment, ami viszont egyik oldalról röhej, mivel azóta a piac is ment legalább 20%ot, pedig a többi blue-ra nem jön ám osztalék, úhogy legalább kétszer ennyit kellett volna mennie, és akkor egy szavam sem lehetne!! Másrészt azért ment csak 20%ot, mert egyfolytában nyomták le az árat, hiába emelkedett, azért tudott emelkedni, mert nyilván az osztalék miatt vették, nade ha nem harcoltak volna az emelkedés ellen, akkor az osztalékra vásárlók eladó hiányában kétszer annyit húztak volna rajta!!Mindkét esetben arra jutunk , hogy ha nincs a harcostársunk, akkor rég a helyén lenne az ár, mivel a hírek, a piaci trend, meg az osztalék oda tette volna simán, vagy ilyen piaci száguldásban még magasabbra is!!
Átmenetileg megszűnt a görög cucc, még estek az ÁKK hozamok, és ezt megint nem árazzuk, illetve áraztuk ma is...810ről lefelé 50 ezresével!!!
Kíváncsi leszek ennek az egész harcnak a végére, de ha megint 600on kötünk ki, sőt már a 700 alatti ár is ilyen hozamoknál, meg ilyen környezetben tényleg gigaűberröhej, mivel azért az osztalékjavaslat, illetve éves eredmény után az elemzők többsége azt nyilatkozta, hogy a 70 ft körüli osztalék fenntartható!!!Persze emellett 652, meg 680, meg ilyen vicces célárakat határoztak meg, csak nem tudom hogy ennyire hülyének néznek mindenkit, hogy 10%os hozamért akarnak venni, vagy nem is tudom mit gondolnak!!Én azt mondom senki ne adja nekik, persze hogy akarják...
Átmenetileg megszűnt a görög cucc, még estek az ÁKK hozamok, és ezt megint nem árazzuk, illetve áraztuk ma is...810ről lefelé 50 ezresével!!!
Kíváncsi leszek ennek az egész harcnak a végére, de ha megint 600on kötünk ki, sőt már a 700 alatti ár is ilyen hozamoknál, meg ilyen környezetben tényleg gigaűberröhej, mivel azért az osztalékjavaslat, illetve éves eredmény után az elemzők többsége azt nyilatkozta, hogy a 70 ft körüli osztalék fenntartható!!!Persze emellett 652, meg 680, meg ilyen vicces célárakat határoztak meg, csak nem tudom hogy ennyire hülyének néznek mindenkit, hogy 10%os hozamért akarnak venni, vagy nem is tudom mit gondolnak!!Én azt mondom senki ne adja nekik, persze hogy akarják...
Mtelekom