manipula annyiból van szvsz, a tisztánlátók pakolják a zsetont aössze-vissza, látszik mindig van egy papír ami alszik és egy-kettő ami lecsorgatással ugrásra készül.
FHB altatós Mol ugrásos :) én tartom oszt 22400 alatt nem eladó.
Nem tudom, miért vagytok úgy oda. Örülni kell, hogy ilyen alacson forgalom mellet szakadt a papper minden alap nélkül. A közeljövőben észhez tér. Ennél jobb beszállót kívánni sem lehet. Ricsiből kiszálltam 42600-on, mollyból jól betankoltam zárón.
Törölt felhasználó2006. 12. 21. 16:40
Valaki nagyon MANIPULÁL???????????
Tudnak valamit? DE MIT ? Azért ez csunya volt.
Tudtok, majd írni egy MOL zárót?
Köszi.
Sajna kedden az OTP-met adtam el. 8351-en. A MOL-t még nem akartam olyan nyomott áron. Most meg még nyomottabb lett. Na akkor ez hoszútávra lesz az biztos...
Zsírpapírba elcsomagoltam, ennyi volt, szép volt (vagy nem), 2010-ig ne is lássam.
Törölt felhasználó2006. 12. 21. 14:58
A sok remegő kezű adja most a molt. De mire gondolnak, hogy majd holnap visszaveszik olcsóbban! Dehogyis, holnap megint vissza így megy ez már jó néhány napja. Tartani kell !
a menedzsment jó, a maitól függetlenül a fundamentális hírek jók, alacsonyan is van az ára ha OTPhez vesszük 27.000Ftn!!! kéne állnia DE MÉG a 21500se fogja meg esik, mi esik zuhan.
én eladtam, nemakarom a majd 20000ftn megtudjuk mi az igazság. ha majd újra megindul rendesen felfele és áttöri forgalommal a 21800at vagy tudomisén majd veszek.
Most hogy végre a Ricsi nullszaldós, most meg a Mol esik. Tényleg nem szabad diverzifikálni!
Törölt felhasználó2006. 12. 21. 13:48
Nos persze, az eddigi 4$-os finomítói marzs visszajött a normális 3$-os szintre, amin még így is van szépen nyereség!!!!!!!!!!!
Valamint ahogy a cikből kivehető elemzést megtekintjük, akkor látható hogy mintegy 55-58$-on vásárolták az urali olajat az elmúlt ídőben. Tehát mondvacsinált problémák vagy csak hülyitik a népet című szakkönyv alapján nevezhetjük problémának a problémát?!?!
Szerintem a menedzsment jó! A cég is jó, mert nem jótékonysági intézmény, profitért melóznak.........Mégis kell a cirkusz mert aki nem bírja idegekkel az elad holott lehet hogy még venni kéne ????!!!!!
Kellemes karácsonyt mindenkinek !
Törölt felhasználó2006. 12. 21. 13:42
ez az esés úgyhogy közben gyak minden más blue komolyan emelkedett azért elgondolkodtató... széllel szembe nemhugyálunk. :)
Törölt felhasználó2006. 12. 21. 13:38
de legalább azt tudnánk, hogy mért.
margin, olaj, fundamentális hírek, technikai psziho dolgok? Nem, nem ez mozgatja az árát.... és fogalmam sincs mi
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.