na ha itt maradunk akkor az már egy rendes korrekció talán a 23k környékéről...
szerény molos tapasztalataim alapján nem tartom elképzelhetetlennek, hogy most egy ideig itt fog sávozni mol 21800 és 22500 között amíg rá nem lel a valódi irányra...
szerintem ez a 21900 nagyon jó pillanat volt beszállóknak, mert azért én összeségében felfelé várom még.
szerintem nem esünk vissza abba a "másfél-éves háromszögbe" amit babics rajzolgatott...
(de holnap reggel biztos azt olvassuk majdm hogy lám a kitörés behalt...remélem nem így lesz)
ahogy a külső híreket figyelgetem, aggasztó jelek nem nagyon vannak, ezért számítok hát arra hogy majd felfelé folytatjuk utunkat...
hír:
Kismértékű pozitív irányú nyitásra számíthatunk az amerikai részvénypiacokon a határidős indexek állása alapján. A befektetői hangulatra pozitívan hathat a várakozásoknál kedvezőbb előrejelzés a Texas Instruments-től. A határidős indexek közül a Dow Jones 4, a Nasdaq 5.8, az S&P 500 0.6 ponttal került feljebb.
Igen, sokan vannak a stop mellett, én azóta nem használom, mióta észrevettem -nem volt nehéz:)- hogy itt a BÉT-en simán játszanak a stoppok leütésére és utána visszahúzásra!
a legkevésbé SEM akarok vitatkozni veled bubu, én még bőven kezdő vagyok itt, és abszolut igaz hogy kell a stop (lásd vakmajom :))... de most pl. szerintem ez csak egy pillanatnyi nagy zuhanás, ahonnan simán visszamehet (és remélem fog is) még ma molly 22000 fölé, ott ahol 1-2 órája volt...
na most aki berakott 21900-ra egy stoppot, azt kivágta a "rendszer", és "elvesztette" a molját, hiába megy (remélem) vissza 22k fölé...
az azért elég bosszantó lehet nem?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.