Ha hagyják, csinálják. Én is csinálnám a helyükben.
A Seuzo kincs hazahozatala pillanatnyilag fontosabb téma, mint a a MOL kisbefektetőinek szopása. Biztos véletlen.
szinte éreztem hogy le akarják tenni nullába; a Jóisten tudja csak megmondani miért nem sikerült; de a terv valószínű ez volt. 12 200ról undorító mocskos módon leküldték a pincébe! Megátkozom azt aki ezt műveli!
ez igaz, de ez kizárólag annak köszönhető, hogy a záróban eladásra berakott brutális pakkokat vmi alap az utolsó perc végén (!) beküldött vétellel felszívta... ezt szoftver végzi...
többször elgondolkodtam már, hogy ez mennyire "tiszta" kereskedés ...
Sziasztok!! Bocs nem szoktam ide írni csak az otp-hez. De bemásolom mit írtam zárás elött kicsivel amikor még minden happy volt. :
(#929217) ..............
Értékelés: 0
válasz erre | Ma, 16:46
otp,mol együtt kéz a kézben fent magasan......ne legyen igazam, de ma lehet ki akartak rázni néhány shortocskát.....
Aldo
..ezért is dobtam amikor 12100 fölé ment..nem tetszett,hogy szinte semmit sem adtak...meglátom holnap merre...s talán vissza veszem...végül is 900 fölött maradt...
De most komolyan, ez kb olyan mint a Lombard, most ezt büntetlenül lehet csinálni???
Hogy elehetne feljelentés tenni?
Most lehet butát kérdezek, de ez nem NORMÁLIS, ami itt megy?!!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.