Nem tudom..., mindenesetre visszateszt sztem szépen megvolt, vagyis készen áll a papír az emelkedőre..., csak azok a fránya vevők nem jönnek egyelőre. Szomszéd fórum szerint csak a Wood "szórakozik önmagával"...
Hát ha ez igy folytatódik, akkor neked lesz igazad. Lehet nap végére fals kitörésröl beszélhetünk. Beragadtam, de akkor sem adom el, bizom mèg a 20k-ban...
18,1-18,9K között jól kereskedhető volt, többször is lekereskedtem, bár volt egy sikertelen köröm is benne. Most vennék 20K célár érdekében, de egyelőre bizonytalannak érzem, talán ezért nyivákolok annyit. Mindegy meglátjuk mi lesz.
én nem értem hogy mit görcsölsz ezen a papíron mindig
emlékszem 18200-nál sem mertél venni mert mi van ha lejjebb esik ,most meg kitört és a forgalommal jössz
nem megbántásból de biztos akarsz te mollal kereskedni?
"Nagyforgalmú emelkedő gyertya nagyon jól néz ki, bár tudjuk, hogy egy átkötésnek köszönhető ez a magas forgalom. Ezzel együtt jól néz ki a papír és amíg nem zár 19.000 alá számíthatunk további emelkedésre."
..akkor most mi a fenétől is néz ki ez olyan jól?
ha így emelkedik, akkor még a végén vissza fogom termelni a veszteséges őszi pozizárásomat, most 18388-as átlagom van, ugyebár egy ezres veszteséggel adtam el a márciusit, úgyhogy remélem, alakulunk
Még valami: ne legyetek tipikus depis magyarok, akiknek - bárhogy történik -, semmi nem jó. Eddig arról szólt a diskurzus, hogy milyen hátrányos a MOL árfolyamára nézve, hogy a magyar állam részben rátette a mancsát.
Akkor tessék most örülni, hogy ki akarnak szállni. :-) Teljesen mindegy gyerekek, hogy mikor/hol/miért termelik a veszteséget az országnak: ha nem ilyen idióta üzletelésekkel, akkor simán ellopják, szétosztogatják, elherdálják az ország vagyonát. Indifferens: az állampolgároknak nem lesz sokkal jobb, akármi is történik. Ez a lényeg. Tehát nyugalom.
Már bocsika, hogy belekotyogok, de nekem inkább a 20K-ról 30K-ig száguldás jutott eszembe erről a hírről, még anno...
A MOL pakkot nem a BÉT-en vette az állam, nem is ott fogja eladni. Lehetnek még itt érdekes fejlemények.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.