Így van Amsti teljesen egyetértek és milyen szépen kivitelezett módon csinálta...én nem szoktam ilyesmiket belinkelni...de ez megfogott...:) azért amit te is írsz:)
Balu ! Azt nem véletlenül írtam, hogy nem lehet neki könnyű, ugyanis a jógában az egyensúly megőrzése, illetve a súlypont-áthelyezés kulcsfontosságú ! :-)
jaja én is amúgy... az fogott meg a csajban h tök profin megcsinálta a gyakorlatokat ilyen nagy mellekkel is...azért ez lássuk be nem semmi:):)Én úgy vagyok ha el kezdek felnézni valamiért akkor jöhet még ha nem is 100%ig az ízlésem:)
segg két g ha minden igaz...mielőtt még amsti leteremtene:):) azért tök jó h hívtuk amstit és egyből itt termett...mint egy jó tündér v angyal:)
pali nem próbáljuk meg a jógás lányt is hívni hátha itt terem (bár amsti is jógás lány:)
Köszike ! :-)
Izzadással járó tevékenység végzése ?
Thomas, még az is nehezemre esett az elmúlt napokban, hogy pislogjak egyet !
Semmilyen vitamint nem szedsz ?
Mondjuk nálam a C-vitamin napi rutin.
Szerintem az kell.
siokám mi az a 3200 jobb napon pali meg lipido összeáll és megvan:) én nem kockáztatok...menjen ha akar...és ha szar lesz a gyors akkor mit csináljak...átveszed tőlem:)?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.