erstenel nem látok jóváírást a számlán dt-nél erstenel a számlán napon belüli kereskedésnél h írják jová a jutalék egyik felét, feltüntetik a jóváírást a számlakivonaton?
Hát igen.... az OMV-nél pl a finomítás+kereskedelem szektor meglepően jól teljesített.... csak hát már korábban is megírtam mit művelt a mol az INA-val....magyarán kírugták a dawnstrem igazgatót aki nem volt hajlandó veszteséget kimutatni, amíg a kinevezett bólogatójános vastag minuszokat hozott ki Q4-re. Tehát jogos a kérdés Moléknél mit akarnak kihozni?
remélem én is:) megittam pár sört mennyit is? egy barátommal most értem vissza:)szevasz tavasz:) ez jó:):)jó lesz...most h már lipido is kiszállt:):)
bocs lipido...:)
Törölt felhasználó2012. 02. 22. 19:37
Előzmény:
törölt hozzászólás
oda is +vissza is tehát 0.003 összesen. Buda-cash!
Most nem vagyok érdekelt a MOL-ba, de ha kihoznak valami lehervasztót a Gyj.-be az egy akkora mérleghamisítás lesz. A Q4-ben végig fölfelé trendelt a nyersolaj a készletet így nem értékelte le, a benzinár Európában az egyik legmagasabb, a DownStream veszteség nem bírom elképzelni, hogy le bírná húzni az összképet.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.