köszi...
Reggel nem bátor voltam, hanem hülye... rem nem járok úgy mollal meg otival mint tavaly ricsivel. Ezekben a rv-ekben a leghosszabb ideig 2-4 hétig ültem ezideig. Lehet most tovább fogok? azért még optimista vagyok h nem lesz akkora a mostani mellényúlásom ...
na szevasz tavasz :D
A TA-t óvatosan kezelem, az intézményi játékosok leszarják általában a TA-t, vagy direk úgy alakítják a papírok rövid távú technikai képét, hogy ez nekik jó legyen, ehhez meg van a tőkeerejük...
Rossz gyorsjelentést várnak a jólinformáltak, illetve a korrekció a két leglikvidebb papírunkat érinti leginkább. Szerintem ennyi, ha folytatódik a korrekció taposhatnak még rajta, de a mélypontot kevesen találjuk el...
18300-18700 zóna több támaszt is tartalmaz. Lényegében az összes támaszt. Ha valami nagyobb baj lesz, akkor lehet 18K-is. Az elemzés végén van. De szeptembertől emelkedő trendben vagyunk, ami tart, így long a hosszú távú irány 22500 év végi céllal. link
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.