OK, gondoltam... nem is konkrétan Neked szólt a kérdés, bocsi.
Húúúú... Pali, ennyi klimaxos-nyűgös-utálatos pasit egy helyen, mint itt ! :-(
Mindegyik milliomos, iszonyat pénzeket keresnek, de sajna pont ettől szállt el az agyuk és azt gondolják, ennyi elegendő is a földi boldogsághoz.
Olyankor szoktak a legnyűgösebbek lenni, amikor halk eszmefuttatásomat megosztom velük: mely szerint nagyívben tojok rá, épp milyen terepjáróval gurulnak be a céghez.
Külsős előadó volt ! :-)
Egyébként összesen 3 csaj dolgozik itt, egyik év végén nyugdíjba megy, másik velem egykorú, de labdába sem rúghat mellettem (hehe, milyen szerény vagyok - na jó, csak vicceltem).
Szóval pasikkal vagyok körülvéve, de ne irigyeljetek túlzottan.
Minden nap hálát adok a sorsnak, hogy egyik sem az én férjem. Ez az egyetlen előnye. :-)
Na, én is visszagyüttem...
Energiaszintem a nullához konvergál, itt volt egy vén tata, dumált másfél órán keresztül a nagy semmiről, meg kellene tanulnom a nyitott szemmel alvást ! :-)
hát ja pali teljesen igazad van...de...hát nem tudom...annyi minden van...percről percre változik minden...szóval most is...annyira cselesek...látni ahogy veszik...szóval
oké, agyalgassál ... de majd írd meg hogy döntöttél, kíváncsi vagyok. Én ma "megszabadultam" 600 elég régi telkótól, már csak 1190 van :D
OTI sajnos nagyon beragadt 900 db.:(((
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.