Ez a mai hir, szerintem megalapozhat egy 3-4 hetes kemény emelkedést az olajpapíroknál. A Mol ráadásul tuladott, magyarul: bele kell ulni a longba és várni a csodát..:)
Hahó! Ma sajnos buktam két long tdt-t is, pedig mindkettőt kis nyerővel zárhattam volna. Na, mind1, átlag 20.900-ról van 96 db-om lassan egy hónapja, tárt karokkal várom a rallyt. A mai záró tetszett!
Törölt felhasználó2006. 10. 05. 18:10
Hm tudja valaki mikor lesz holnap a kiszavazó show?
jaj Matgab !
én is bizalmat szavaztam neked !
pedig a múltkori foti bukta után már résen kellett volna lennem ,nem is beszélve az azelőtti munkásságodról .
vagyis megbíztam benned,h most hátha tévedsz ,egyszer mindennek el kell romolnia ,vagy nem így szól murphy törvénye ?
a te képességeidnek is kell hogy legyenek határai ! :)
2 hét, blue chips-nél max 1 hónap...
Ja-ja mikor 24 felett volt a MOL és minden elemző 27-30-as célárat mondott, akkor se hittétek el, hogy 2 héten belül 22 alatt lesz...
Pedig akkor csak 1 darabot vettem, hogy AKS-nak bizonyítsam a matgab faktor mindenhatóságát...
Meg lehet nézni tavaly (vagy tavalyelőtt) augusztus körüli beírás...keress rá a matgab( + MOL) szóra, abban az időben!
Én is beléptem molly tulajok közé 19700-on. Sajnos csak most olvasom, hogy matgab is vett. Most már mindegy, késő bánat. :)
Kivárok még egy picit, hátha mégis nyerőbe fordul, hátha hétfőn majd felfelé húzák!
:-)
Szevasztok! Szia Matgab! Lenne egy javaslatom. Te veszel érzésre bármit amit "úgy érzel" egy darabot. Ezt közlöd a topikban velünk. Mi megjátszuk az ellenkezőjét erős tőkeáttéttel, a hasznot meg felezzük. OK?
HÁT HA GONDOLOD ÉN TOVÁBBRA IS ÖNKÉNTES ALAPON BEÍROM, TE MEG HA MEGJÁTSZOD ÉS NYERSZ, AKKOR A FELÉT ÁTUTALOD A BANKSZÁMLÁMRA BIZALMI ALAPON!
mIT SZÓLSZ HOZZÁ?
Bocs a capslockért!
Most nem MOLlyt kell venni hanem kárpótjegyet.
Ha jegyért adnak MOL-t, és a jegyet még 1742 forint alatt lehet kapni, akkor jobban megéri azt venni, aztán becserélni, nem?
(nekem már van)
Szia Pami2! Matgabnak van igaza. Nekem is ezt kéne gyakorolnom még, it aztán tényleg újonc vagyok. BUX-ozok és így nagyobb bennem a para mintha részvényekben ülnék. "A kezdők többet kockáztatnak mint amennyit ésszerű lenne:" Majd egyszer jól megégetem magam aztán tanulok belőle.
Hölgyek és Urak, bemutatom a "Nyomás Utána faktor"-t! Működése roppant egyszerű:
- ülök a gép előtt egész héten és nézem a vonalakat, meg a híreket
- amikor rámjön, hogy hú de venni kéne, akkor
a) nem merek
b) lefagy a program, nincs net, nem biztonságos a gép, becsapódik egy meteor
- ennek következtében
a) mire megveszem, addigra megugrik az árfolyam, énmeg ott maradok a kiadott megbízással és reménykedek, hogy visszaesik
b) teljesül a megbízás, de tovább esik a cucc
- ennek folyományaként hónapokig nézem, ahogy semmi nem történik a zsémmel
Summa summarum:
amit én megveszek, az tutira nem követi a trendet és méginkább a BUX-ot, pedig én csak kis kék bizgentyűket veszek!
Szívemből szóltál :))))).
Lesz itt még 21e fölött belátható időn belül? :))) Mondjuk amint ki tudok szállni a MOL-ból, átmegyek hatizni, sajnos olyan rabló megbízási díjak vannak, ahhoz képest meg olyan kis mozgások, hogy nehéz valamirevaló nyereséget "kitermelni"...
nem megy fel mert variálnak vele, részvény eladás ki tudja mennyiért kárpótlási jegy beszámítás, olaj esik belpolitikai gondok....
szvsz benéz 19k alá 2héten belül ez valami megérzés
LOGEN, te melyik meccset nézed? :)) Épphogy visszafordult az olaj múlt héten, és ma már a 61 is megvolt. Belpol viszont tényleg komoly aggodalomra adhat okot....19k alá befigyelt valamelyik nap, de csak pár percre. Ez a 19 alja-közepe már lassan egy hónapja stabil szintnek tűnik...
Nincs semmi bajom vele, de most orulok, hogy csutortokon zaroban eladtam. Ma elkezdtem 19700-rol csipegetni, de valami olajarrobbanto hir kene neki es biztosabb belpol helyzet. Raadasul ez az allami paketteladas sem jo.
:))))) nem gond :)))
Egyébként ha rövid-swing távon nem is frankó, azért több hónapos távlatban újra 20e fölé várom stabilan...
(Ennyire nem mérgelődtem még az olcsó benzin miatt :)))
Jó lesz az.
Minél tobb hírben kell hogy szerepeljen az "orosz" szó, annál több analfabéta nyugati broker fog rákönyökölni a BUY gombra.
Ezek csak ezt értik....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.