"szerintem szépen teljesített edig a Mol" - de még milyen szépen, 600-ról indult és csak 570-ig ment ma le, egyébként végig felette, most 5,4 mrd forgalom, és szembe a bux-szal és az otp-vel! Ha itt zárna, meg lennék elégedve.
Csak így tovább!
Persze egy nagyobb mozgásnak én is még jobban örülnék, de ami ma itt a nagy papírok piacán volt szerintem szépen teljesített edig a Mol. Meg én "nagyon szerény vagyok", megelégednék egy minden másnap Mol rallyval. Természetesen szigorúan csak felfele. És nem zavarna ha köztes napokon pihenne, vagy csak lassan lépkedne előre.
Hiába, az álmodozás viszi a jelent, és szép jövőt igér.
Azt mondják, a profik érzelmeit nem befolyásolja az árfolyam ingadozása.
Mivel én nem vagyok még profi, marhára tudok örülni, a piros mezőben zöld szigeteknek. Pláne, ha előtte feltankoltam Molból. Nagyon birnám, ha kitartana ma ez a vasárlóerő. Különben meg mi a lósz**t lehetne venni ma? Talán még a Matykó jó lett volna eddig. Bízzunk benne, hogy jó lesz a folytatás. Most kivételesen az olaj drágulására, és a pozitív nemzetközi hangulatra pozitívan reagált a Mol.
Jó a forgalom is benne, öröm nézni, hogy ebben az általában lapos kereskedési idősávban, hogy hízogat. Remélem ez nem hat biztatásként az eladói hajlandóságra.
Az viszont megnyugtató, hogy folyamatosan megy bele a nagypénz.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.