Több, többnyire semleges, vagy enyhén pozitív hírecskék a molról, vannak. De a következő érdemi hír az csak a q3 lesz novemberben? Vagy az a jó hír manapság, ha nincs hír?
Egy hónapja mint látni lehet nem engedik 2740 alá az árazást, mindig felhúzzák kicsit.. Érdemi eladókat sem látni, 2-3k db tételek cserélnek gazdát a teljes apátiában lévő Mol és Bét piacán. Tegnap a tegnap előtti záró felett zárt csak jelzem. Mindenképpen várjuk meg a zárást. Sokan írták, hogy valaki (k) gyűjtögetik a Molt, nehéz vitatkozni ezen állításokkal. Amerika csapja a szelet pár napja, a nagyon alulértékelt Bét papírok viszont alig mozdulnak . Jelenleg ezt látom. Forgalom szinte minden blue esetében kritikán aluli, persze pár ezer db tétellel már lehet mozgatni az árakat.
Mint látni lehetett és aki nem látta annak leírtam, hogy felsorakoztak a vevők! Valaki nem bírta cérnával és 10k-át. Ő tudja! :) Ha még van pénze lehet ez 2780 is :)
https://telex.hu/gazdasag/2023/07/28/tobb-ezer-visszavalto-automatat-telepitenek-uzletekbe-mohu-hulladek-januar-1 Nyitott kapukat döngetsz Gaben, lehet a szegények fogják begyűjteni egyesektől a vissza váltható anyagokat, de legalább begyűjtik majd ellenértékért!. Mivel mindenki megy vásárolni így el fogják vinni a visszaváltóba.....rendszer új, fennakadások lehetnek, de az irány szerintem jó. Te megnyilvánulásod is azt mutatja, hogy a fejekben is kell változtatni. Sokan ajnározták a korábbi rendszert, de most látható, hogy az nem volt eredményes és főleg nem volt zöld!!!! Földbe temetni a hulladékot nem kunszt, tényleg ezt akarjátok a jövő nemzedékére hagyni? Mol profit orientált és zöld elkötelezett, mert érdeke a begyűjtés.
Azt a részét értem, hogy mi nem tetszik. A TA alapon a hetes távból levezetett hirtelen támadt pesszimizmust azonban kevésbé. Előbb talán naposon kellene valami kimozdulást látni, szerintem.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.