A brent és a MOL àrfolyamànak korrelàciójàról mi a véleményed? (A brent emelkedik, MOL àra csökken. Brent esik, MOL emelkedik.) Nekem ez nem logikus, annàl is inkàbb, mert màs olajcégek nem így reagàlnak. Tudnàl segíteni?
Azt nem tudom, hogy Holoda honnan veszi a 30% üzemanyag fogyasztás csökkenését mikor a KSH év/év alapon 18% írt???? 30% mihez viszonyítva? év/év vagy hó/hó vagy ???? gondolom év/év lehet ekkora számot bemondva. Prémium szegmens csökkenése év/év alapon is érdekes lehet, ha az ársapka hatást is figyelembe veszem. Minden esetre van hová fejlődnie a kisker. fogyasztásnak.
Igen ezen állításokat már pár hete hallottuk, azóta nagyot esett a Brent ára is ami a benzin árazásán látszik is főleg jövő héten várható nagyobb csökkenés. Dízel jelenleg speciális árképzésben, kereslet-kínálat nincs egyensúlyban így árcsökkenés nem vagy csak kis mértékben várható. Üzemanyag árstop szerintem egyáltalán nincs napirenden, kicsit megkésve érzem a portfolió fizetős elemzését. Real Brent 84,44 usd dec. határidőre!! kb. 9 usd esés két nap alatt
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.