Nagy bajban van a kormány...ahogy szoktam mondani üres spajznak bolond a gazdasszonya... Nincs már kit lenyúlni... Szerintem most a forint következik...ha elszáll ..lehet kopogtatni az IMF, vagy a világbanknal...
"Szeptemberben 12,5%, októberben 10-10,5%, novemberben 9,5%, decemberben 8% körül lehet".augusztusi 16,4%- ról a szeptemberi 12,5% várakozás érdekes lesz majd.
ugyan már meddig húzod, mindenki tudja blöfföltél... pont te írtad hogy szokott lenni és tényként találtad, meg ki ne találd már hogy egy teféle bármilyen előzetes adathoz hozzájut... amin persze heteket ülnek...érlelik, vagy füstölik?? egyik hol várta lefelé?
Vizsgálja a kormány az üzemanyagárakatAz infláció megugrása elkerülhetetlen volt, a lefelé irányuló pályáról lehet vitatkozni. Szeptemberben 12,5%, októberben 10-10,5%, novemberben 9,5%, decemberben 8% körül lehet az infláció a kormány várakozása, ami kissé magasabb pálya a korábban vártnál. Vizsgálja a kormány az üzemanyagárakat, ha talál indokolatlan komponenseket benne, akkor beavatkozik. Nagy Márton mondta reszkessetek :D
Megírtam, amint nyilvános lesz az adat...előbb nem lehet, ezt te is tudod. csak hallkan jegyzem meg, hogy 100 Ft emelkedés történt azóta, Egyik néven topikos lefele várta. Tanckar ma beszólt 5 topiktársnak , szerintem védjed nyugodtan akárki is vagy, troll vagy más.
Ajánlom egyeztess TA elemzőkkel ( Pomperj,HuTi , Balin stb. ) mert nagyon nem ezt látják, talán megnyugszol. Persze shortban vagy az más kérdés, akkor megértem. Spekulálni lehet pl. kormányzati beavatkozásra és ársapkára, én kevés esélyt látok erre, de más láthat benne többet ezt nem vitatom.
Ahogy nézem csak 4-5 embert sértettél meg. Tudod vannak akik pl. úton vannak vagy nem fizetnek elő real time adatszolgáltatásra és nekik nagyon is jó tájékoztatásra. Az , hogy erre a szintre süllyedtél már tényleg komoly problémákat vet fel és ahogy látszik van akinek ez tetszik. Mi a véleményed a te tegnapi szösszenetedről: " az olaj tuti, hogy nem emelkedik tovább, ez fix" ? kérlek szépen éppen emelkedik és zöldben , tegnap írtad így 93-94 USD brent árat tekinthetjük origónak, jelenleg 94 felett árazzák. Szóval ezt minek véled? Ha csak egy-kettő ilyen írásod/véleményed lenne akkor ok, de folyamatosan nyomod a negatív kampányodat, szerinted ez nem beteges?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.