Össze vissza írogat, két hónapja folyamatosan szidja a Molt és topik társait. Nem képes felfogni,hogy senkit nem hibáztathat csak önmagát. Arról már nem is beszélve, ha Mol részvényes akkor két hónapja saját befektetését minősíti!!! Még mazochista is emberünk . Csinálhat hitelesítési kérdés, de ez semmit nem jelent rá nézve, felelős saját tetteidért kizárólag te magad vagy oldrider! Amennyiben ezt nem vagy képes értelmezni, nagyon sokat fogsz bukni a tőzsdén, legyen ez egy jó tanács számodra.
Nincs értelme annak, hogy velem foglalkoztok, hiàba köszöngeted a baràtodnak a hiteltelen bejegyzését! Miért hiteltelen? Mert én nem àllítottam, hogy te, ő vagy elemzők lennének felelősek azért, mert én bukóban ülök a MOLban. Màsrészről rögeszmétekké vàlt az, hogy nekem nincsen MOL részvényem, kvàzi hazudok. Miutàn tegnap nevesítettem a bukóm összegét, màr rögtön nem hazugsàggal, hanem felelőségvàllalàssal tàmadtok. Nekem nem a MOLlal van bajom, hanem a kormàny azon politikàjàval, amely àrsapkàt vezet be és külön adókkal teszi tönkre jól működő tőzsdei cégek eredményességét. Veled annyi a bajom, hogy percenként kommentelsz, elhiszed és el akarod màsokkal is hitetni, hogy a MOL csak felfele megy, az OTP pedig lefelé! Ez a mentalitàs hiteltelenné tett téged is és Futurót is!
Jó reggelt! Olvasni nem tudsz, vagy a szövegértéseddel van probléma. Tegnap Balinnal folytatott pàrbeszédem soràn ugyanis kinyilvànítottam a sajàt felelőségemet is! Hozzàszólàsod hiànypótló, építőjellegű és nagyon értékes. Kàr, hogy engem nem érdekel és gondolom màsokat sem!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.