Nem a tudásával van baj, inkább az időnként kioktató stílusával, meg azzal, hogy csak akkor bújik elő, amikor eltalálta az irányt, de az 50% alatt van!
A titok az, hogy ez nem befektetési tanácsadás, ami Pomperj kommenttel, hanem vélemény. Aki ennek tekintetében ad és vesz, az magára vessen! Tőzsdézni az ö véleménye alapján orosz rulett, ami nem azt jelenti, hogy nem ért hozzá, csak a piac iszonyatosan hektikus és még az ö sok 10 éves tapasztalata sem elég ide! (és ez nem bántás)
Óvatosan ezekkel az előrejelzésekkel, főleg a kijelentőmóddal! Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy az általad említett papírokban tett jóslataid az utóbbi hetekben nagyon félrementek, a fórum nem felejt.
Mondjuk az nem értem, miért kaptál 1 negatív értékelést az írásodra! ...Van egy tökfej a csoportban, aki kivétel nélkül szórja a negatív értékeléseket? (biztos neki is van értékes hozzászólása a fórumban?!) Remélem erre is ad egy negatív értékelést! ...nyomjad a - jelet, ne késlekedj! hahaha
Ahogy elfogy az otp eufória megindul a mol is. Most elszívó hatása van a molra nézve. Én csak nyugodtan ülök és mosolyogva várom sel gombon tartva a bal kezem ha az otp megindul lefelé. A jobb kezem meg mol vételre vált azonnal. Addig kimondodottan jó mindkét papperban az irány!
Ennek ellenére nem nagyon akar elindulni. Lehet még egyet "beelrúgnak", és onnan tornássza magát fel a nap végére. 2660-nál vásároltam, 2740-es célárral. (kicsivel is beérem lol...)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.