Azért nem adták el 30K-n. mert a managmant 50k-t kért. Kérdezzétek meg a Babits Mihályt, Ő tudta, ezért pofozták le 10 K alá. Ugyanis, ha most ad érte az OMV 30k-t akkor mindenki nyet 20k-t papíronként. Érthető voltam?
A befektetők attitűdjeit sem értem, akik épp 32.000 Ft-ért tervezték odaadni a részvényeiket az OMV-nek, hiszen a mostani 9-10.000-es árfolyam felől szemlélve, nem teljesen mindegy, hogy 30 v. 32.000-en adjuk el a részvényt? Miért nem adták el 30.000-ért...? (...annyi talán volt is...)
Azért az elgondolkodtató, hogy Bokros vajon miért látja pozitívabb személyeknek a - politikától nyilván sokkal jobban függő - orosz oligarchákat, mint a magyarokat...
Anélkül, hogy állást foglalnék a Kupa-Bokros nyílt vitáról, csupán annyit jegyeznék meg, hogy amennyiben az OMV jelentős (befolyásoló) részesedést szerezne/szerzett volna a MOL-ban, akkor gyakorlatilag külföldi (az osztrák és egy feudális arab) államok kénye-kedve szerint működne hazánkban az olajipar...
Nem tudom, hogy ez feltétlenül rosszabb-e, de, hogy külföldi államok kezében lennénk, az tény...
Ha lehet törvényben korlátozni a külföldiek termőföldhöz jutását, akkor miért ne lehetne korlátozni az energiaipar egyes részeinek idegen államok befolyás-szerzését?
Ja, hogy akkor miért kellett eladni az állami tulajdonrészt? Vagy miért kellett eladni a közmű (energia)szolgáltatók jeletős részét?
Ez persze egy kicsit más probléma, a választ mindenesetre nem ismerem...
A Yahoo egyik alapítója, Jerry Yang két héttel ezelőtt lemondott a vezérigazgatói posztról, miután támadások érték a felvásárlás megakadályozása és az internetes keresőóriás romló teljesítménye miatt
Kedves tschongee;
Bár csak szerény mennyiségű Mol részvénnyel rendelezem,(mégis 6 számjegyü a bukó)de nem ez motivál abban,hogy megKÖSZÖNjem azt a kitartást,amelyet itt a társadalmi igazságosság érdekében -is-kitartóan propagálsz!
üdv,
Ebneth
ortodox szocdem
Minden egyes hozzászólónak javasolom, hogy a menedzsmentet, IT, Fb tagokat dicsérő, pozitív hangvételű beírásokat tegyenek mert ki leszünk tiltva a topicból:))))
Felügyelő bizottság: Bognár Piroska
Dr. Chikán Attila
Dr. Kupa Mihály elnök
Dr. Lámfalussy Sándor
John I. Charody
Kudela József
Major János
Slavomír Hatina
Vásárhelyi István
MoLly tulajok topicja