25 milliós forgalom mellett ezzel egyelőre foglalkozni sincs értelme. A TA-hoz is kellene egy bizonyos forgalom, hogy megbízhatóbban működjön. Az a minta látszik kibontakozni, hogy amikor elromlik a hangulat akkor egyszerűen megáll a kereskedés. Nincsenek igazán komoly beverések, de kereskedhetetlen lesz. Más: Sokszor említettem a PKN-t, ott detto ugyanaz ismétlődik az osztalék előtt és az osztalék óta is, mint a MOL-ban. Talán még gyengébb is volt, de mintha most padlót fogott volna, közel lehet a fordulat. Oszti előtt 71.7, most meg 58.5. MOL befektetőknek is érdemes lehet figyelni.
Olyan érzésem támadt, mintha nem csak a "hülyéket" tiltották volna ki innen! Lehet, hogy tévedek és nem jól látom a dolgokat, de az "egészséges erotika" szerintem nem is olyan rossz! (ez egy picit nehéz , de megfejthető) ÉN DRUKKOLOK A MOLNAK!
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. legfrissebb bejelentés értelmében az egyik legnagyobb olajtermelőnek számító Szaúd-Arábia az év végéig meghosszabbítja a napi 1 millió hordós önkéntes termeléscsökkentését - a hírre megugrott az olajár Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. többek között az OPEC-termeléscsökkentéseknek is köszönhetően jelenleg rendkívül szűkös a globális olajpiac, ezért egyes elemzők szerint idén még további olajár-emelkedés jöhet, Pletser Tamás szerint például a 85-90 dolláros hordónkénti ár is könnyen elképzelhető az év második felében. Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. https://www.portfolio.hu/gazdasag/20230905/ugrik-az-olajar-a-friss-bejelentesre-637887
Erste:--A 30 napos mozgóátlagról ismét felfelé fordulhat a BUX index. Ebben elsősorban a MOL-nak lehet majd kulcsszerepe. Jelenleg a 20 napos mozgóátlag körül billeg az árfolyam, ennek stabil áttörése esetén a történelmi csúcs jelenthet majd komoly ellenállást 57.402 pontnál.Támasz és ellenállás szintek
-Erste:-A MOL visszatért a 2.658 forintnál húzódó támaszszinthez, ahonnan augusztus közepén vette északnak az irányt az árfolyam. A támaszszintről ismét felfelé fordulhat az árfolyam, melynek során először a rövidtávú mozgóátlagok, majd a 200 napos mozgóátlag jelenthet ellenállást, így mindenképpen nehéz út vár az árfolyamra.Támasz és ellenállás szintek
MOL tulajok normálisan