Nah, ez a kérdés foglalkoztat engem is. Venni még, vagy már eladni? Ezt mondja meg valaki, ne azt, hogy mennyi most, mert aki nem vak az látja anélkül is, hogy beírják percenként.
Furák ezek a folyton fanyalgó MOL-tulajok! Kb. semminek nem tudnak örülni. Hosszasan tudnám sorolni a neveket. Stalker pl. nagyon csendben van! Remélem eladja végre szelvényvágás után 3K felett. Megjegyzem tavaly is megtehette volna! De be is fejezem, nem akarok most ezzel foglalkozni!
Most nem akarok beleszolni de egyszer már volt osztalék rally, utána sokan írták hogy az osztalék miatt vagyunk itt, most megint osztalék rally van? tehát végül is cirka 2600-3100 ig ? :_)) Eza angy vevő ez azert szállt be 3000-en hogy utánna nézze sokáig a 2600 at?xd
Mivel van MOLom igen. De azzal is tisztában vagyok, hogy ez nem más, mint osztalék rali. És azzal is tisztában vagyok, hogy - hasonlóan, mint tavaly - te eséskor úgy el fogsz innen tűnni, mint ahogyan tavaly tetted. Addig viszont minden 1Ft emelkedés után izgatottan várom a bejegyzéseket:-)
továbbra is él a katari szál... szóbeszéd.....nagy a hírzárlat, nem lehet tudni semmit.... de más dimenzió 6 hete Mol vételi oldalon ,mint amihez az elmúlt években hozzászoktunk...
MOL tulajok normálisan