már tudják a Q4 kiváló eredményét.......q4/q4 alapon.... finomítói árrés megint extra magasan!!!
Törölt felhasználó2023. 01. 06. 18:42
https://invst.ly/zzcq9 Hát reménykedjünk! Letelt 21 nap semmi nem történt. A bojli beszűkült naposon , jövő héten valami kilövés várható! Még az irány nem dőlt el, de bízzunk abban, hogy fel! Rést is kéne tölteni meg amúgy is na!
Szia. Én vettem nem keveset. DKJ szintén. Remélem hogy neked a részvényeseknek lesz igazuk mind az árfolyam mind az osztalék szempontjából. Megérdemelnék egy ilyen OV intézkedési hercehurca után. Hajrá MOL . Szebb 2023 évet mindenkinek bármiben legyen érdekeltsége
Nem tudom én itthagytam a MOL-t és Richterbe mentem, persze ott is megszivatott orbán...Esni talán nem fog már, ha jók lesznek a számai talán kimozditja fel. Minimális pár száz darabjaim vannak még meg ugyanennyi certi MOL-ból, azok megmaradtak, meglátom mi lesz velük.
lehet az nem tény....részvénnyel nem is kell 1-2 hónap alatt sokat keresni főleg nem a béten, ezt látni kell.....egyelőre 2600 alatt nem igen kereskedtek vele.....felette igen, ezért a szóhasználat,hogy billeg nem igaz, inkább a szűk tartományban mozog 2600-2650 a helyes...Molt régóta figyelők tudják,ha megindul akkor 10-15% emelkedés realizálódik és ezt egy évben 2-3 szor megismétli
Miért lenne csak 300 Ft az osztalék? 300 Ft-ot a 2021-es eredménye után fizetett a cég. 2022-es eredménye után lazán fizethet akár 450-et is, ha hozzá tesszük milyen terhektől szabadult meg 2022-ben. Az irodakomplexum elkészült, akvizíció kifizetve, poliol üzem elkészült. Ezek irdatlan költségek voltak 2022-ig. 2023-ban már nincsenek, viszont eredményt növelik már. :)
MOL tulajok normálisan