Szerintem nem éles a téma, ráadásul sokkal többet kérnek most a tulajdonosok,mint a covid időszak alatt...inkább politikai nyilatkozatnak érzem ,mint valós vételi szándéknak.....majd évek múlva lehet realitás...egyébként Gulyás is 2024 ről beszélt esetleg....Mol vagy más cég szóba sem került, láthatóan szinte elölről indulnak majd a tárgyalások, még az átvilágítások is le lettek állítva korábban.....
MOL kisker hálózatot fejleszt, hulladékfeldolgozást fejleszt, gondolom az Alteo-t is azért veszi mert alternatív energiába is fejleszteni akar. Szóval le vannak kötve a források. Ráadásul a MOL jelenlegi BV-je nem sokkal több, mint amit a reptérét kérnek. Nem racionális az egész elképzelés, az elejétől fogva.
jogos a bizalomhiány, én igyekszem minden apró vagy nagyobb lépést pozitívan fogadni....ha annyit sikerül elérni, hogy jóval kevesebb kormányzati/NER mutyi lesz az országban már az is siker lenne...az vitathatatlan, hogy az érvényesíthető kontroll felettük növekedni fog
Nem a kormányban bízom -maguktól nem mondtak volna le - hanem az eu-ban bízom így talán nem fogadnak el más kormányzathoz, fideszhez nagyon közel álló személyeket sem... hozzá teszem baloldali politikai szereplőket sem ,ha majd ők vezetik az országot és ez így korrekt....politikai csúcs szereplők ne lehessenek kuratórium tagjai, vezetői vagyonkezelő alapítványoknak összeférhetetlenség okán... kicsit távolabbról tekintve a folyamatokat 2022 ősztől megfordult a kormányzati széljárás , nyilvánvalóan az eu-s források lehívhatóságának érdekében.... nem vagyok naív, nem gondolnám,hogy Orbán elvei változnának,de kénytelen kelletlen elfogadni az eu demokratikus elvárásainak beépítését. Minden ilyen változásnak örülni kell....mivel az eu források folyamatosan és részletekben érkezne így a jogszabályi változtatások betartása és helyes alkalmazása is folyamatos kontroll alatt lesznek....
EU megállapodás szempontból ez pozitív hír, de jöhet még csavar sajnos. Kíváncsi leszek kik lesznek helyettük a kuratóriumok tagjai. Feltételezem, nem lesznek a NER-től teljesen függetlenek! Akkor pedig kezdődhet elölről az egész.
koszonom mindenkinek aki eddig tippelt az oszti mertekere es a reszveny osztivagaskori arfolyamara. csak egy kis osszegzes: 11 tipp erkezett eddig, es az atlagok alapjan: 450.9 Ft oszti es 3288 Ft-os arfolyam varhato vagaskor :) Meg johetnek a tippek boven, midegyik regisztralva lesz, es meglatjuk ki lesz a legkozelebb a valosaghoz majd.
jól van, ne haragudj rám....akkor közös az érdekünk....megértettem...
Törölt felhasználó2023. 02. 09. 10:35
Hoppá!!!! Bejelentésre került, hogy az összes miniszter ,helyetteseik , államtitkárok és helyetteseik és további megbízottak február 15.-vel lemondanak minden funkcióikról az összes vagyonkezelő alapítványokban!!!!! Hurrá.............
MOL tulajok normálisan