vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
kezd elfogyni az emberek pénze. Majd amikor a szállítmányozás mértéke is visszafogotabbá válik mert nincs pénze az embereknek. Először kevesebbet autózol, aztán kevesebb szarság kell majd a boltok polcaira is.
****AZ ÜZEMANYAGTÖLTŐ ÁLLOMÁSOK FORGALMÁNAK VOLUMENE 18,1 SZÁZALÉKKAL ELMARADT AZ ELŐZŐ ÉV AZONOS HAVITÓL.**** Nincs homok? Akkor csinálunk, elvtársam! Nekem homok legyen a föld alól is! r. 2756 (az utókornak)
Azért azt sem ártana eldönteni, hogy benzint akarunk árulni vagy szemetet akarunk seperni! Mind a kettő hatalmas üzlet, kétség kívül! Én ott látom a problémát, hogy a kerozinnal sem nagyon bírnak, mit akarnak ezek az EWC kódokkal! Sajnálom azokat akiket rábeszéltek anno a hulla-hoppra, a rábeszélőket már nem annyira! A Mol ma sok mindenre jó pl: beszélgetni róla, üldögélni a nem kevés mínuszban esetleg néha örülni, hogy 12 pontot emelkedett! Egy valamire nem jó , pénzt keresni!
ez igaz. Programot fundára nehéz írni, bár közeleg a MI. Közben mellékelem jelenlegi meglátásom, csupán trendvonalakkal. https://www.tradingview.com/x/aAfC8wBS/
Nem tudom mit mókulnak velük, de csak is a ta alapokból lehet összeállítani! Máskülönben igen nagy bukta lenne, mivel több "nagybüfi" is van a porondon! :)) szvsz
MOL topik