vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
azért, ha ez megtörténik, az kemény lesz. mondjuk a horvátok jóindulatára szükség lesz, de majd kérni fognak cserébe ezt-azt. lehet az kérik, hogy Zs menjen le tárgyalni :)
"Az elmúlt napokban élénkülő forgalmat látni, és mai napnak sincs még vége." Másolva az "oksotojás" topikból. Ez igaz is, csak azt kéne eldönteni, hogy most adják-é vagy veszik-é ekkora élénkülő forgalomnál?????:))))))))))))) "Forgalom magasabb jelenleg, mint az OTP, Richter, MTEL 3-asban! kb. 600 MFt" Ez is tetszik! :))))))))))
Megmondom őszintén, ez kezd gáz lenni már! A pirosnál, ma tört éppen le a tamász és másodjára! Még menthető lenne a szakadék szélén, ha van rá jelentkező! Utolsó pillanatban vagyunk a ta szerint, mert ha törik a támasz, akkor a piros madáré a denevér! Ha megnyerte, had vigye! :) Márpedig, ha a piros madarat eléri az árfolyam, akkor a kék támaszt is törte már...!! (dominó) ~2500 Mol/D https://ibb.co/gPbmZ7Y
Na jöttem én is. Javítok az arányokon! 🫣😂 Még jó, hogy sold out mind a két TL certi. Már majdnem belevettem ma, erre most közlitek, hogy a short sanszosabb. 🤔 Lehet inkább csendben végignézem melyik pingvint kapja el előbb! 🐧😜
MOL topik