vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Az asszony mindig írta, hogy részéről vége. Aztán mégsem hagyott békén. Azért is gondoltam már a végefelé, hogy szerelem szövődött részéről. Majd kiderül előbb-utóbb, hogy melyikőjük tért vissza.
Nem nehéz kitalálni, hogy ki lehet! Egy új reg. mindjárt a két MOL topikot veszi célba, hogy folytassa a hisztit! Talán szőke? Minden estre, nem egy acélos elme! 🤣
A zasszonnyal egggyüt a befektetésejinkre konctretrációsköröket rajzoltunkfogunkrajzolni és arra koncetnrállunk, hogy koncerten koncertráláthassunk a koncentrikuskörökre vagy mire. Aztaszemélyiségrombolóbányászbékapicsájaalattlévőjónáncsinénipunciját! Dick "má "muter! Ezt Dr.Pfi doki kidülledt szemekkel nézné , pedig Ő már látott dolgokat! :))))))))) Már be sem kapcsolom Bödőcs Tibit!
Pár órás regisztrációval, nyilván a kitiltásod miatti sértődések vezéreltek az idézetet nézve! Na ez nem lesz hosszú életű...! Fogadd meg amit idéztél! "Ezt fogadd el, vagy keress olyan fórumot, ahol nincs moderáció."
MOL topik