"„Nem, nem hiszem, hogy Snowden úr hazafi lenne. Ahogy korábban is említettem, már azelőtt elrendeltem a lehallgatást alkalmazó akcióink felülvizsgálatát, hogy a kiszivárogtatások megtörténtek volna” – állította az elnök, aki azt is elmondta, hogy nem egyszerűen a Snowden-ügy miatt döntött úgy, hogy nem vesz részt az orosz államfővel való találkozón. Szerinte ennél több kérdésben vannak nézeteltéréseik, például a homoszexuális propaganda visszaszorításáról hozott oroszországi törvények miatt is.
„Nem hiszem azonban, hogy emiatt helyes döntés lenne bojkottálni az olimpiát. Bár senki nincs, akit nálam jobban sértenének a melegek és leszbikusok ellen hozott orosz jogszabályok , úgy gondolom, hogy egy ilyen döntés nem lenne méltányos a kemény felkészülést vállaló amerikai sportolókkal szemben” – mondta Obama."
Amennyiben ezen "ügyek" más "egyszerű" országot érintene teljesen más lenne az USA reagálása.
szvsz
link
„Nem hiszem azonban, hogy emiatt helyes döntés lenne bojkottálni az olimpiát. Bár senki nincs, akit nálam jobban sértenének a melegek és leszbikusok ellen hozott orosz jogszabályok , úgy gondolom, hogy egy ilyen döntés nem lenne méltányos a kemény felkészülést vállaló amerikai sportolókkal szemben” – mondta Obama."
Amennyiben ezen "ügyek" más "egyszerű" országot érintene teljesen más lenne az USA reagálása.
szvsz
link
Mi lesz veled világ?
Mint mindennek ezeknek is van hatásuk a Magyar tőzsdére.
Ezt most találtam nagyon érdekes,demokrácia értelmezés.
link