Jé, ez a topic is tele lett mostanra törölt hozzászólásokkal, de voltak benne olyan jóslatok, hogy a miha tarolni fog az ep választásokon és mostani önkormányzatin is. Nem látok bele a miha boszorkánykonyhájába, de a mi kerületünkben még jelöltje sincs a mihának. Ebből arra következtetek, hogy tőlünk nem fog túl sok szavazatot besöpörni. Nem vagyok spindoktor, de szerintem rossz stratégia jelöltek nélkül szavazatokat várni.
Elgondolkoztatott az "Ja, beszéljünk ..." mondatod. Vajon melyik népről beszélhettél? Amelyik az örök barátsági szerződés megkötése után több, mint három hónapig képes volt meg-nem-támadni a szomszédját? Vagy arról, amelyik addig civakodott magával, míg végre a be nem jött a patak Csele? Vagy amelyik saját maga veri vagy lövi agyon a saját Radnótiját meg Szerb Antalát? . Szerintem érdemes nagyon óvatosan bánni a felsőbbrendűségünkkel. . A franciák 3000 tallérja: nem céljuk, ahogy Lőrincnek sem célja. Pontosan annyit fizetnek, amennyit kénytelenek. Ha kell megadják, ha nem: nem. Gondolom, te sem járnál el másképp. . "hogy kiürüljön az ország ..." - nem cél, gondolom. Vonzóvá kellene tenni a menyecskét. Jelenleg sokan úgy vélik (pl. a fél Unió), hogy a menyecske ugyan kívánatos, csak büdös a szája, kerüli a munkát, kizsebeli a családot, és utána még ki is plakátolja, hogy kevés pénz volt a bukszában. És mindennek tetejében még a muszka tiszttel is összeszűri a levet. . Guten8, tózse.
Mi Hazánk Mozgalom a harmadik út - Se Gyurcsány Se Orbán