1. Az Unió nagy részén nem kell az útlevél sem. . 2. Vállalhatsz munkát. Amikor kedved tartja. . 3. Letelepedhetsz. Amikor kedved tartja. . 4. Elvehetik az egyetemedet ... ezen most sírnom kellene, vagy röhögnöm? ITTHON veszik el az egyetemedet, az Akadémiádat, az '56-os Intézetedet, a trafikodat. . 5. Én k.rvára nem szimpatizálok az LB... felvonaglásokkal, de még sosem náczyztak le, ugyanis a törekvéssel -hogy a lehető legszélesebb körben egyenjogúságot és egyenrangúságot kapjanak- egyetértek, csak ezt a konkrét kifejezésmódot nem szeretem (az én igen egyszerű megoldásom, egyébként, a helyzetre: nem nézem meg). . 6. Balf.szokért (és verésért) sehol sem kell a szomszédba menni, mindig voltak és mindig lesznek. a kérdés, hogy hogyan viszonyulunk a balf.szokhoz. Nagyon-nagyon sok víz fog még lefolyni a Dunán, amíg a kölcsönös megbecsülés és tisztelet felépül a rohadt szőröstalpúakkal vagy épp a tótokkal, ugye. Persze, az Unión és a Nato-n kívül sokkal könnyebb lenne, lerohannánk őket simán, meg sem állnánk Kolozsvárig meg Nándorvideotonig, oszt rögtön megszűnne a magyarverés mindenhol.
“Látom az unio léte nálad (is) kimerül az utazgatásban, na és persze hazánk 1szerű fiai természetesen yachtokat fognak vásárolni“ . Yacht ügyben Mészárost kérdezd.
Felfogtad már hogy miért nem mehet 10 millió magyar szabadon Németországba? Utazhatsz, ha van pénzed az utazásra. Nem mehetsz oda ahova akarsz, csak oda, ahova a lehetőségeid engedik. Nem vehet bárhol házat, mert nincs bárhova elég pénze. A yactról magadra gondolhatsz. Igen, a történelem mossa el az ilyen elitista, degradált véleményedet is.
Te nagyon hülye: nem utazhazhatsz oda, ahova akarsz Európában a személyiddel? ....nem vehetsz bárhol házat, ingatlant, yachtot, mint hazánk bármely egyszerû fia? Mi a szar bajod van a nem létezô határokkal/ Valamit sejtek, de ezt---ezeket--- elmossa a történelem.....
Mi Hazánk Mozgalom a harmadik út - Se Gyurcsány Se Orbán