Aranyérmet szerzett a férfi 5000 méteres rövidpályás gyorskorcsolyaváltók döntõjében a magyar csapat a phjongcshangi téli olimpián. Ez Magyarország történetének elsõ téli olimpiai aranyérme, és 1980 óta az elsõ dobogós
Nyilván nem tudhatom sportolsz-e. Viszont a kormány sporttámogatási politikájának az a fő célcsoportja, amilyennek leírtalak, és még véletlenül sem azok, akik saját szabadidejükben, saját költségen hobbi szinten sportolnak.
Egyébként elvtársaid neveztek már pénznyelő másodnickjének is, az sokkal megtisztelőbb volt...
Törölt felhasználó2018. 02. 22. 16:06
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ja, az még véletlenül sem ovis szint, amikor azzal rágalmazol, hogy a tősgyökeres budai paraszt másodnickje vagyok..
Törölt felhasználó2018. 02. 22. 16:03
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ez eddig a legjobb. Ez már olyan, mint ha a te másodnicked lennék, mert amúgy eddigi fórumos pályafutásom során vele vitatkoztam eddig a legdurvábban (még origorigo korszakában). De nyilván neked mindenki ballib, aki magyar, de nem Fideszes. Gyűlölitek ti a magyarságot, ti feudálkommunista csürhe.
Nem is az a pénz a legnagyobb baj, hanem hogy hány gyereket tesznek tönkre, amíg közülük 1 sikeres lesz. Aztán mikor valamelyikük beszél a problémáról, lásd pl. Verrasztó Dávid, akkor fikázzák ezek a nagy hazafiak.
Ha ebben az országban te is szabadidődben sportolnál, akkor ismernéd az ezzel kapcsolatos problémákat is, és nem a magyar honfitársaidon töltenés ki a frusztrációdat, akik kritiká mernek megfogalmazni.
Törölt felhasználó2018. 02. 22. 15:47
Előzmény:
törölt hozzászólás
Senki nem mondta, hogy ne örüljünk. Csak megint próbálod a veled nem egy politikai nézeteken lévőket kizárni a közös örömünkből. Az teljesen más kérdés, hogy mit gondolok a spoetfinanszírozásról.
menj el egy válogatottba nézd meg az edzőket mind idegbeteg ,mintha nem normálisak lennének vagy a sportvezetőket , az meg hogy valaki 20 évesen olimpiai bajnok volt és 95 évesen is az állam viszi neki a havi 500 ezer nettót az meg az meg erre már szó sincs
Akiknek a sportolás azt jelenti, mint neked, hogy a TV előtt tespedve szurkolsz a profi versenyzőknek, azok miért nem dobják össze a pénzt, miért kell az államnak fizetnie?
Gyűjtést kell szervezni az olimpiára, ahova te is adakozhatsz, és ha összejött 1000-2000 milliárd forint, akkor már lehet is jelentkezni olimpia rendezésre. Közpénzből olimpiát felejtsd el.
én sem vagyok ilyen ,mégis azt mondom ,hogy az olimpina mán csak egy kabaré ki ki élvezkedjen benne mán semmi köze a nagy érzésekhö a magyar mentalitás pedig förtelmes propaganda tele mind ingyenélő drogos embörökkel
Megvan Magyarország történetének elsõ téli olimpiai aranyérme
Ugrás a cikkhez