Topiknyitó: Portfolio 2018. 01. 26. 21:21

Megjósolta a gazdasági világválságot, most a bitcoinra mondta ki a végítéletet  

Ugrás a cikkhez
A Dr. Balsorsnak is nevezett sztárközgazdász, Nouriel Roubini arról vált ismertté, hogy megjósolta a 2008-as gazdasági világválságot. Most a bitcoin és a blockchain "hamis ígéretére" figyelmeztet. A bitcoin és a kriptopénzek
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2018. 01. 28. 08:58
Előzmény: #14  Törölt felhasználó
Megnézted a relkámot?
_Bekre_Pal_
_Bekre_Pal_ 2018. 01. 28. 07:59
Előzmény: #9  gambadoro
Hát már hogyne manipulálna. Jó vicc.
Törölt felhasználó 2018. 01. 27. 23:21
Ez egy ártalmatlan tájékoztatásnak tűnik és az is. Az autópálya mellett sorakozó reklámok is azok, meg az újságokban, tévében a műsorok között.
Gondolod azért költenek több milliót ezekre, hogy csak úgy legyenek? A hatása meglesz. A rádióknak először fizetnek, hogy egy-egy slágergyanús számot felpörgessenek, aztán mikor az emberek megszokták, jöhet a biznisz.
A sorost is bevésik az emberekbe, minél többet hallják és látják, annál inkább elhiszik.
gambadoro 2018. 01. 27. 23:14
Előzmény: #15  gambadoro
adblock
gambadoro 2018. 01. 27. 23:13
nekem nem mennek a reklámok
Törölt felhasználó 2018. 01. 27. 23:10
Előzmény: #13  gambadoro
Itt a hozzászólásod alatt láttad, hogy  a portfolionál kereskedhetsz részvényekkel.
Csak egy kis info, kikapcsoltad?
gambadoro 2018. 01. 27. 22:57
Előzmény: #10  Törölt felhasználó
azt írtam, hogy ma már
a reklámot kikapcsolhatod a böngészőben egyébként
persze, de a lényeg szerintem az, hogy ma már a marketing személyre szabott és nem is igazán akar befolyásolni - közvetve biztos nem, a befolyásolás régi értelmében
persze az is él, ez igaz
Törölt felhasználó 2018. 01. 27. 22:41
Előzmény: #10  Törölt felhasználó
Már csak 6 kütyüt kell össszedobni és 1500 crypto lesz a piacon. Legalábbis a cryptocurrency  listáján ennyi szerepel. Közben nekiálltak tolni a bitcoin árfolyamát és láss csodát, minden elindul. Ahhoz képest, hogy mind más és más világmegváltásra volt létrehozva, eléggé együtt mozognak. A kivétel csak erősíti a szabályt.
A nagy hívők ezt is megmagyarázhatnák ,hogy miért van ez így.
Törölt felhasználó 2018. 01. 27. 22:14
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
"A piramisjáték ebből él, amit most hallunk, ez a jövő, milliárdokat lehet keresni, most vegyél, mert holnap már csak vagyono1kért jutsz majd hozzá, ha kimaradsz, lemaradsz., ez más, mint ami eddig volt, TE NEM ÉRTED MICSODA CSODA!"
De ez egy oximoron.
A nyomtatott pénz semmi, mert ugye a blokkcsén meg a kriptó maga jövő és a VALÓDI ÉRTÉK, tehát az a VAGYON.
Így nem vagyonokért fogunk venni kriptó-moneyt, hanem értéktelen dollárral, vagy euróval vagy forinttal.
De persze ez a beteg és sérült fanatikus hitből fakadó dumák másik fele, hogy a VALÓDI ÉRTÉK kriptópénzt, mindegyik meg a zéró értékű dollárra akarja becserélni.
Kilóg a betegek lólába, nagyon kilóg, csak annyira sérültek, hogy észre sem veszik a mantrájuk teljesen abszurd, logikátlan tartalmát, miszerint "a kriptó felborítja és kiváltja a hagyományos pénzügyi rendszert, ezért vesszük....de jó lesz azt majd visszaváltani a hagyományos pénzügyi rendszerben illetve annak eszközértékével, mondjuk dollárra, juhé!"
Hát nem édesek?
Törölt felhasználó 2018. 01. 27. 08:20
Előzmény: #9  gambadoro
Írod, hogy a manipulált fogyasztó igényeit elégíti ki a reklám. Valamivel mégis manipulálják.
Valamire kíváncsi vagyok, rákeresek, utána folyamatosan bombázzák az embert, serkentve a vágyat, persze mellette még jópár hasonló terméket feltüntetve.
Bármibe beleolvasol, tolják mellette ugyanúgy a felugró ablakok a "kedvező" ajánlatokat. Az egyszerű újságcikknek álcázott reklámok. Az ember fel sem fogja, hogyan rögzítik a fejében a vágyat.
Jópár iskolázáson vettem részt, ami arról szólt, hogyan kell sikeresen megszólítani a vevőt. Időzítéstől kezdve, a megszólításon keresztül, jópár huncutság létezik. Nem azt mondom, hogy 100%-ban működik mindenkinél, mert ahány ház, annyi szokás, de van hatása.
Jópárszor volt olyan esetem, hogy üzletkötőként nem tudtam egyességre jutni, akkor kell bevetni a főigazgatót. Semmivel sem ígért többet, csak a partner érzi, hogy milyen fontos ember, mert hajlandó kiszállni a főigazgató. Ez is egy eleme és tudatosan alkalmaztauk. Két autóm volt, az egyik kiskategóriás, a másik egy kicsit jobb, mert az sem mindegy, kihez mivel mész. Kicsiségek, de az üzlet érdekében mindent meg kell tenni.
gambadoro 2018. 01. 27. 00:24
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
ma már a reklám nem manipulál, hanem a manipulált fogyasztó sajátjának hitt igényeit elégíti ki
nincs azzal semmi baj, ha követ a google és olyan információkat kapsz a reklámokkal amiket amúgy is keresel
ez teljesen oké, sőt, jó dolog
az action része csak rajtad múlik
pitcairn2 2018. 01. 27. 00:22
Előzmény: #7  Törölt felhasználó

úgy rémlik, hogy elemes pl. putyinról terjesztett mindenféle konteót:)
Törölt felhasználó 2018. 01. 27. 00:04
Előzmény: #5  pitcairn2
Van ismert befektető, feldumáló, akik a kisemberektől összeszedett milliokból további piramisépítőket toboroznak, milliárdokat zsebrevágva a beetetett naiv marinéniktől. Satoshi lehet azért rejtőzködik a háttérben, mert rájött találmányát másra használják, mint aminek készült. Ha egyátalán egy személy ez a satoshi.
Elemssel ellentétben én egy picit hiszek a "konteokban", ha nem is teljes mértékben, de lehet valami alapjuk az összeesküvés elméleteknek. Én még a facebookról is el tudom képzelni, hogy a felfuttatásában a titkosszolgálat keze is benne van, meglátva a leehetőséget az emberek megfigyelésére.
Az adatszerzés mindenkinek jól jön, nem hiába áldoznak óriási pénzeket a kereskedők a hűségkártyákra. Tudják mit veszünk, hány naponta stb...irányított reklámmal manipulálva az embereket.
Elemes, ha nem hiszed, üzletkötőként az üzleti partner családját is elemeztük, már amilyen infókhoz hozzáfértünk, ajándékozáskor még ezt is figyelembe vettük. Hasonlóan elemeztük a konkurenciát, még az alsó gatyájukat is, maximálisan vigyázva a törvény által megszabott keretekre.☺
kardos74
kardos74 2018. 01. 26. 22:59
Nem mintha számítana, de én is így látom.
pitcairn2 2018. 01. 26. 22:29
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
kiken?
who the f*ck is satoshi nakamoto?!
Törölt felhasználó 2018. 01. 26. 22:26
És tényleg lehetett vele milliárdokat keresni.
Tenyerét dörzsölve köszöni az a 100 nagybefektető azoknak, akik hajlandóak a fillérekért beszerzett értéktelen számítógépes jelért akár 20.000 dollárt vagy még többet is fizetni.
Remélem akik majd buknak vele, számonkérik rajtuk!
Törölt felhasználó 2018. 01. 26. 22:13
Előzmény: #2  elemes
Most a portfolionak az a fontos, hogy jó sokan menjenek el az öt profi a kriptopénzekről  klubösszejövetelre.
Gondolom bitcoint nem fogadnak el fizetségül, hiszen holnap akár több százalékot is bukhatnának rajta.Az ilyen előadások legtöbbet használt szavai: ha, talán, lehetséges, meglehet, lehet....próbálják megmagyarázni a megmagyarázhatatlant.
Az most nagy divat, hogy mindent  blokkláncnak hívunk, az menő dolog, közben pedig a legtöbb egyszerű átverés, a másik része meg csak egy egy aplikáció, számítógépes fejlesztés.
A piramisjáték ebből él, amit most hallunk, ez a jövő, milliárdokat lehet keresni, most vegyél, mert holnap már csak vagyonokért jutsz majd hozzá, ha kimaradsz, lemaradsz., ez más, mint ami eddig volt, TE NEM ÉRTED MICSODA CSODA! Hallottam ilyeneket és ehhez hasonlókat, aztán végül mindről kiderült, pénzlenyúlás az egész.
elemes
elemes 2018. 01. 26. 21:21
Előzmény: #1  portfolio
úgy látom, a "portfolio vélemény" poziban van :D

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek