Kevés a közkéz kb 150 millió darab * 4,4 = 660 millió Ft 10-20 millióval meg lehet bolondítani, szerintem nagy lesz az árfolyamugrálás, ha standarba kerülünk, rákapnak.
Hát én csak annyit vettem hogy ne annyira fájjon. Azt mondta az egyik bróker ismerősöm régen, mindig vegyek minden új részvényből valamennyit, 10-ből 3-4 bejön, pár év múlva többszöröznek ( akár 10-20 szoros árfolyam is lehet évek múlva) úgy is. Nem sokat tudunk a cég terviről. Jó kis cégnek tűnik, dolgoznak. Elképzelhetőnek tartok egy 7-8 forintos árfolyamot ha bekerül a standard kategóriába meg villantanak valamit esetleg. Nyertek eus pénzt 200-300 milliót, vettek emelőgépeket. Közép-euban a legnagyobb gépeik vannak. Ezzel mit tudnak elérni nem tudom. Munkavédelmi eszközökkel kereskednek, akár lehetett jó a tavalyi évük a járvány miatt, lehet maszkot is árultak nem tudom. Még ráindul a speka ( kicsik ) mert olcsó a részvény lehet benne "nagy forgalom". Én hosszútávú befektetésnek vettem és még veszem 5-ig szerintem jó lehet.
4,4- nél a kisbüfik is labdába rughatnak, míg 4.400-nál nem valószínű. Hamarosan ennek a részvénynek is magas lesz a volalitása, csak nem ezres nagyságrendben, hanem csak 10-20 közt.
Megakrán Nyrt.
Bevétel: 1.452M Forint
Adózott eredmény: 10,5M Forint
Saját tőke: 798M Forint