https://www.netflix.com/title/81424332?s=a&trkid=13747225&t=cp&clip=81620637 Ilyet mi tudnánk csinálni a Bèten èn igaz ma bedöntöttem gopd rèszvènyt de lehetne Magyarországon a BÉT en egy ilyen fillèrbaszó részvénnyel meg tenni. Mèg 4 forint nem a világ mit veszel ma èrte semmit valaki cigit vesz sört többèrt akkor miért ne venne rèszvènyt ès csak egyet.
én azt is eltudom képzelni, hogy uygan az akinek teljesen jo volna a 4 ft elkezdi sávosan betennia vételeit 3,9 3,8 stb szerintem biztos hogy képes valaki egy fillérrel alacsonyabbat irni be..
Ez a BÉT itt bármi lehetséges csak fogd meg a 🍺 öm. Nem hiszem èn sem hogy ez a papír 100 forint alatt fog maradni. De majd mèg a hónapban de ha más nem februárban mèg vagy 300-400 k akarok venni.
De itt fel is lehet hívni ha a BÉTtel akarasz valamit. De most dolgoznak hogy valakimegvegye a godp részvényem úgyhogy nezavard őket amíg nem adták el.
Az egydarab godp részvényem eladása jobban izgatja őket: @ersteinvestment.hu> ezt írta (időpont: 2023. jan. 11., Sze 13:13):Tisztelt becses nevem!A BÉT megkeresett minket egy megbízásával kapcsolatban. GOPD részvénybe beállt 1 db eladási megbízással piaci áron, ami 60 %-os elmozdulást okozna a papírban. Emiatt extended volatilitási szakaszba került a papír.A Tőzsde amiatt keresett meg minket, hogy vegyük fel a kapcsolatot a megbízás rögzítőjével, hogy szándékosan helyezte-e el a megbízást, vagy esetleg elütés/hiba következménye.A kérdésem, hogy szeretné megtartani a megbízást vagy törölné.Köszönöm! Skh JuditÜzletkötő/Execution Center vezetőÉrtékpapír és derivatív kereskedés/Execution Center
Megakrán Nyrt.
Bevétel: 1.452M Forint
Adózott eredmény: 10,5M Forint
Saját tőke: 798M Forint