Régebben még felültem volna az ilyen hszra... De most már csak nevetek. 2009 óta tőzsdézem hazai és amerikai/kanadai részvényekkel. Keresem az ilyen papírokat, mint a Megakrán, ami mélyen spekulatív... Elhiszem, hogy Te vagy a legprofibb. leborulok. Részemről ez itt le is zárva. Csak beköszöntem. :) Nem szeretnék belemenni, hogy milyen rokoni és baráti kapcsolatom dolgozik/dolgozott a cégnél. Szép napot! :) Vicces, hogy pont a könyvelést hoztad fel. :)
Hát nem látom olyan fényesen a jövőt, az tény, de jelenleg a 4 milliárdos érték túlzásnak tűnik úgy hogy tud 50 milliót csinálni adózott eredmény soron
Rohadtul lehetett tudni hogy kamu rally volt... Amúgy így hogy közel laksz hozzá, már látod a könyvelést? Vagy mi? XD Én közel lakok az OTP székházhoz, mégsem tudom mi lesz...lesz ez még 3 alatt is, meg lehet nyugodni 99 dolgozó, leállt építkezések, olyan mínuszos lesz az idei év, hogy öröm lesz nézni
Miért adtam volna el? Lesz ez sokkal több is. Amit ide tettem 5 évig nem kell. Meg sem fordult a fejemben, hogy eladjam. Annyi pár ft-s részvényt láttam több 100fts-ra emelkedni, hogy kösz de nem. :)
Most visszaolvastam, a 3. hozzászólás enyém ebben a fórumban.(2018) Megy az idő... :) Már akkor is érdekesnek találtam ezt a részvényt. 2 éve pedig be is vásároltam belőle egy kicsit. 4.1-4.5 között vagyok. Nyugodtan ülök benne. Meg sem fordult a fejemben hogy eladjam. Egyszer majd jó lesz! :)
Megakrán Nyrt.
Bevétel: 1.452M Forint
Adózott eredmény: 10,5M Forint
Saját tőke: 798M Forint