nem, nem pont ara céloztam, hogy lehet, hogy neked van igazad, és én nem is is akarok, nem is tudok dönteni! Szeretem Lojzit, (épp a múlt héten voltam Bikinin) de ő a szervezet vezetője és majd a jogászok fogják kimondani a verdiktet! Ha ők azt mondják, hogy kellett volna engedély, akkor M.P. -nek bocsánatot kell kérnie és kész. Ha viszont ők előzetesen azt mondták M.P.-nek hogy nem kell engedély és erről írásos bizonyíték van , akkor nincs ügy. Én így gondolom
Varga Miklós ezt nyilatkozta: "Direkt utána is néztem a szerzői törvénynek, amely kimondja, hogy
politikai rendezvények esetében a szerző előzetes engedélye szükséges
hozzá, hogy felhasználhassák a zeneszámot. A mi esetünkben ez nem
történt meg, lényegében önkényesen lejátszották a dalt a tudtom és
beleegyezésem nélkül, azt gondolom, ez nem elegáns húzás." - "A Bikini együttes vezetője és az Artisjus elnöke, Németh Alajos
azt mondta a lapnak, nem akar politikai állást foglalni, hiszen nem
tiszte eldönteni, kinek van igaza, hangsúlyozta viszont, hogy úgy
gondolja, „egy ekkora politikai rendezvény esetében illett volna
megkérdezni tőlük, hozzájárulnak-e a számuk lejátszásához”. 24.hu - Az újságírók írtak az Artisjust-nak, ha lesz válasz közlik.
ez volt már? „Megkerestük még a demonstráció előtt az Artisjust, amely a szerzői jogokat hivatott érvényesíteni, hogy előzetesen szükséges-e engedélyt kérnünk a dalok lejátszására. Azt a tájékoztatást adták, hogy nincs ilyen kötelezettségünk”– nyilatkozta a történtekről Magyar Péter
értem, de nekem nem szimpatikus a lopás, oldaltól függetlenül, mi változik, ha MP Rózsival kezdi azt, amit a fidesz a Roxettel kezdett? elhiszem, hogy nincs tapasztalata, nincs gárda mellette, belecsúszhat egy ilyen hibába, egyszer de úriember bocsánatot kér, itt is ez lenne illendő!
Nem csak korlátolt a világnézeted, tudásod és morális szinted, de mellé még rosszindulatu is vagy. Mi jóval áldott meg téged ez a korrupt tolvaj banda, hogy ennyire fényezed állandóan őket?
A fidesz rég nem jobboldali, hanem ideológiailag egy katyvasz, mert az intézkedéseit nem a meggyőződése vezérli, hanem a lopás és hatalom kisajátítása. Ehhez hol kommunista, hogy neoliberális, hol valóban konzervatívnak tűnő intézkedéseket hoz.
le kell vetkőznie MP-nek ezeket a fideszes dolgokat, nem illő lopni, mert ez az volt példát kell mutatnia, először a bocsánatkérés és soha többé nem csinálni ezt!
sajnos ez nem működik normális világban igen, ez lenne az alap én nem látom a gondolkodás szikráját sem, csak a mantra nyomatását olyanok, mint orbán, az is csak abból értett, ha az apja jól elverte, egyébként ment a saját feje után orbán továbbra is az erőből ért, akkor megretten
Törölt felhasználó2024. 04. 09. 16:15
csak egy dolgot említenék, amit a fidesztől kaptunk, cicafiú kórházi halálozási lista, jó lett volna ellátást kapni, de az már nincs, vagy meggyógyulsz magadtól, vagy eltemetnek, mire sorra kerülsz!!! Normális ember, még ha párthű is, inkább csöndben marad!
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA)