A momentum hány volt fideszes szavazóval bír? Mennyit kell MP-nek átcsábítania ahhoz, hogy összehozzon annyit, amennyit a momentum 7 év alatt összeszedett?
Felek kimenni az erdőbe, mert lehet hogy ott garázdálkodik a röfi... Most komolyan: annak az embernek van itt, 2024- ben, egy uniós országban 2/3 - a, meg 40 -45%-os párt támogatottsága, aki csak suttyomban, eldugott magtárakban, vadasparkok szélén, susnyákokban találkozik meg a saját élmunkásaival is? Ő Kim Ir Szen méltó utódja és Sehm et. kedvence....:-) Ahogy elnézem a Miniszterelnök elvtárs elindult azon az úton, mint a szovjet főtitkárok. Előbb -utóbb élő ember nem fog találkozni vele és amikor feldobja a tappancsát, akkor arról is csak hetek múlva értesülünk. Lsd. Sztálin, Brezsnyev es Andropov et. Méltó befejezése lesz ennek a rémálomnak...
Megismétlem a kérdést: szerintem a DK és a MOmentum hogy szedte össze a megyei listás ajánlásokat? Úgy, hogy egyrészt eleve van vidék itagsága, másrészt a frintpolitikusok is ugyanúgy járják az országot. Csak arról "elfelejt" beszámolni a média, ezért pl neked is lehet az az érzésed, hogy nem mennek. Szóval, de eszükbe jutott, és mentek is. Csak te nem értesültél róla. A "moslékmédiának" köszönhetően.
Én megértő vagyok, rossz lehet, az idő megoldja. Az jut eszembe, amikor régebben picit fűztem egy lányt és úgy simult hozzám, hogy pár méterre ott volt a barátja. Én nem tudtam, ő később mondta csak, a srác meg nem mert semmit szólni. Kellemetlen, tehetetlen.
Tudom, nem fog mindenhova eljutni, de érdekes, hogy 2010-ig haknizott mindenki, utána csak az MSZP, majd Jobbik. 10 év alatt nem volt ideje eljönnie a moslék hatos közül egyik pártnak se?
Szerintem most minden politikus féltékeny. Jön egy pali, aszongya, most már nem vagyok fideszes, gyertek velem, és mennek vele valamiért az emberek. Továbbra sem tudok mást mondani erre, mint messiásvárás. A kommentekből is ez köszön vissza: "jó-jó, mondott meredek dolgokat, de adok neki egy esélyt".
BOcsi, de MP sem lesz mindenhol, messze nem, Néhány tíz helyen haknizik a 3000 település közül. Ennél bármelyik jelenlegi parlamenti ellenzéki párt több helyen helyben jelen van. Szerinted a DK és a Momentum hogy szedte össze a megyékben a szükséges aláírásokat? MP körül most hype van, ezért jóval többen értesülnek arról, hogy éppen mit csinál. EZ nem azt jelenti, hogy más nem csinál semmit, csak nem értesülsz róla.
Lehet. Na, persze nem neki. Ő csak úgy merne ilyet csinálni, ha 1. kordonnal körbe kerítik és szűrt közönséget engednek be hozzá, mint egy állatkertben. 2. ha kordon nincs, akkor erdőbe kihívják a helyi rajongókat, akik persze nyalják a valagát.
Addig még van egy hónap. Felénk (10 ezer alatti város) a pedofilkegyelmező Fidesz helyi tagozata kőkeményen cenzúrázza és kitiltja az elégedetlenkedő hangokat a Fb oldalukról. Lesz itt is pofára esés, mert elég ütős csapat áll ki ellenük. Nem kérdés, hogy melyik a jobb. Pedopártba félkegyelműeket sikerült jelöltként beválogatniuk.
Ilyet lehet? Tömegben, vadidegenek között szabadon vegyülni, pár szót váltani az elején? https://www.youtube.com/watch?v=c-Sis519W0s A vajda szerintem féltékeny és idegileg rottyon van, ez nem egy titkos magtár, trafik.
Igen, sokkal hatékonyabb. Felháborító, hogy ez megy körbe az országban tömegeket megmozgatva. Mennyivel jobb volt, amikor az MSZP-DK-LMP-PM-Momentum-Jobbik hatos 2022-ben is megmondta a tutit. Igaz, hogy negyedszer is megbukott az összefogás, de majd 2026-ban tuti összejön. :) 2026-ban remélhetőleg ez a hatos megy a levesbe és megszűnik a Fideszt 2/3-os hatalomban tartó megélhetési ellenzék.
Nem Miskolcról volt szó, hanem a vidékről. Tudtommal a vidék nem = Miskolccal. És igen... Felénk évek óta nem voltak megélhetési ellenzékiek még a választások előtt sem. 2014-ben utoljára az MSZP vette a fáradtságot, hogy lakossági gyűlést tartson, azóta senki. Bocs, de, a Jobbik még 2018-ban tartott fórumot, de utána, azóta senki.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA)