Photo, lehet, nem vagyok normális, de én az átkötések helyett egyelőre veszek:) 3K futur : FUTURAQUA Vétel 1292 db 39 Ft áron teljesült (szerződésszám: 8320130, idő: 2021.12.15 10:38:08) FUTURAQUA Vétel 1708 db 39 Ft áron teljesült (szerződésszám: 8320130, idő: 2021.12.15 10:45:13) még az is lehet, hogy egyszer el lehet adni 42-n:)
ma voltam megint a lehel piacon, és vettem abból a csodás óriásszalámiból, amiről nemrég beszéltünk:) ja, és vettem csodás kis ajándékosdobozokat a szemközti kínaitól,akiről írtál, mert a lányom egyik ajándéka egy nyaklánc lesz, a kisunokámnak is lesz mit betenni az ajándékdobozba , "gyémántkincseket" :)
Ricsi lassan egy éve be van szorulva ide 8-9k közé, és lehet, hogy még be lesz fél évig, fene se tudja. Nem mondom, hogy nem jó, jól tartja magát a többihez képest, de azért ne állj teljesen egy lábra szerintem, már most is jó nagy a kitettséged, inkább tartogass puskaport más lehetőségre.
azt gondolom, a mai 200 richtert, amit vettem 8390-8430 közt, nemsokára tudom adni meglepődnék, ha nem nem biztos, hogy holnap de egy aranyékszer ez a papír szerintem
töprengek nagyon , a fosh 4ig felső vételeim akarom átváltani richterre, a többiben csak átkötést tervezek de 7 számjegyű lesz az adóm mindenképp jövőre
Mibol derulne ki, hogy ma nem adtal es nem ma lett vege. Pont elotted irtam, hogy szerintem Te adtad, erre beirtad futur topikba pont. Pont azok a kicsik mentek le kitarazva, amit preferaltal. Igy kotottem ossze. Oke, akkor nem ma adtad. 50-60korul tutam, hogy irtad
:)) ha kicsit figyelmesebben olvastad volna, a 300Ft alatti dollár váltásból ki kellett volna derüljön, hogy nem mai események voltak ezek. :) Mondjuk inkább úgy, hogy a 2021es év a takarítás jegyében telt. :))
szia Photo, köszi, megkaptam a leveled, válaszoltam a nap rv fő-fő kereskedője nem én vagyok, mert akkor nem zuhant volna a reménytelenségbe a papír :)
szia írtam. Gratula a mai nyerődhöz. Kinevezlek a nap rv. fő-fő kereskedőjének. Nekem is sikerült adnom egy kevés pensumot, 2400-2520-as vételek voltak, 2760-on és 2940-en adtam.
leves