gyerekek, nem találgatok a jövő hétre, hogy mi lesz amit tudok, adok amit veszek, az a richter, ha 8460 alá megy és még nap rv-t veszek, mert most már kíváncsi vagyok, meddig tolják lefelé az elmúlt hét legviccesebb beírása számomra a DM-ben született meg, valaki azt írta, 300 alatt már nem bővít rá :))
mondjuk én sem vagyok jobb a deákné vásznánál, eddig az újak közül két papírba kotortam bele, az oxo-ba és a nap-ba az oxo eddig nem okozott csalódást, mondjuk az nem is zuhan a nap rv egyelőre nagy nyomás alatt van, 3000-től folyamatosan nyomták 2300-ig meglátjuk, a nap rv-t meddig nyomják le
na de képzeld el, hogy ez a k@rva appeninn mozog néhány hónap alatt 243-ról 261-ig, és az már szenzáció ott, ezek a szarok meg 1000-8000-4500 ---- mindez napon belül, tehát a 4500-as is nagyon jól járt, csak a baj az, szaporodnak ezek a tolvajok , úgy nőnek ki a bét-en, mint a gombák
Ezek a kis vacakok a bevezetés után egy hónap múlva visszatérnek a kiindulási pontra, jó sok kisbefektetőt csinálva. Nem is értem, ezek az új cégek tulajai hogy lehetnek ennyire kapzsik?!?!?!
tényleg elképesztő, ami itt a bét-en megy appeninn például tele vagyonnal, értékkel, néhány hónap alatt 15 forintot mozog ma egy új szar 1000-ről 8000-re mi a jó franc van már itt?
leves