tudod, 8300-nál lehet rémeket látni , főleg, hogy ennyire gyorsan esett le 9000-ről de talán épp ez a "segítője" is, hogy seperc alatt verték le eddig nem hagytak semmi korrekciót , folyamatosan verték le ezért nem gondolom a 8000 alattit még blue-ban 1000 esés sok
közeleg az "igazság pillanata" számomra, ma ugyan felszabadult az enefi-delta-cig eladásból 440 ezer, de az csak 50 richterre elég ha holnap nem tudok mást eladni, hozzá kell nyúlnom a mindig szabad 2 milliómhoz márpedig a richtert nem engedem el
Nem figyelem a NAP-ot, csak láttam, hogy leverték 4k alá. A NAP kb. 1000-et érhet. Jellemző hogy a tulajok látva, hogy veszik mint a cukrot, gyors tőkét is emeltek 1000Ft-on, talán tegnap volt róla hír. Hülyék lennének nem nyomtatni, és rásózni a balekokra ha egyszer megadnak érte többször annyit. Nem mondom, hogy nem lehet hullámlovagolni benne, de beragadni nem szabad. Ricsivel remélem szerencséd lesz!
A fantasztikus dolog a faház. Részemről csak gratulálni tudok, nullázni lehet a rezsiköltséget ha olyan helyen laksz. Mondjuk szerintem nem olyan helyen fogsz lakni, de töredékére lehet nyomni a havi fix kiadásokat. (Ez a rezsicsökkentés, nem amit a cinikus patkány Marky-Zay tol a pofánkba, ahol amennyit volumenben spórolsz annak a többszörösét szedik vissza árban az energiamonopóliumok.)
Halihó! Nekem nem sok minden sikerült. 4ig-t adtam 920-on, de az is csak véletlenül jött össze, mert még tegnap beálltam eladásra. Ma reggel pedig láttam, hogy mennyire indul és fentebb akartam vinni az eladást, de mire már eljutottam oda, már el is vitték. Na a lassúságom volt a szerencsém, mert nem is ment szerintebb fentebb. Délután visszavettem. Vettem még Pensumot 4200-on. Nekem elég szerencsétlenkedés volt ez a mai nap.
készülök a vészhelyzetre:) igen, tizedik napja esik folyamatosan ez úgy szokott lenni, hogy most 7830-ig bírni kell egyszer már végigcsináltam de most valószínű nem merik leütni 8000 alá, ha igen, akkor otp 14000 kinéz azt a velejéig rohadt dübörgő gazdaságát !
leves