apropo, kis picik: delta még messze nincs lemeccselve szerintem, a pénteki 86-ostól való leadás mára leszelidült, építkezhet tovább 90-ig a héten megérdemelné a sok beszorult
Én is most beszéltem a tesóm unokájával. Kérdeztem tőle volt-e házi feladat és hogy megcsinálta-e már. Erre azt mondta, hogy nem házi feladat, hanem lecke és engem is gyorsan lerázott, mert most volt ideje játszani, szóval most nem ért rá velem foglalkozni.
most beszéltem a gyerekekkel telefonon, megnyugodtam:) az osztályhoz simán elment 2 másik kislánnyal együtt, kérdeztem az ebédet /aggódó nagymama/ azt mondta, "lapátoltam, lapátoltam, nyeltem, mint kacsa a nokedlit, finom volt" kérdeztem, tanultak-e valamit, két mondókát, nagyon viccesek, és nem jól mondtad a matekot, mert itt számtan a neve , és van már két félbarátnőm, mondta, kérdeztem, izgul-e még, azt mondta, csak az öregebb tanítónénitől, mert sem az arca, sem a szeme nem mosolyog, aztán szia és elsüvített a telefontól :)
ami ma "ha", holnap biztos lesz:) én megint beálltam 9-re és 8.85-re megakranban, de még 8.55-ig is állok lefelé , a megakrant most nem engedem el sok minuszom van még benne 10.2-től lefelé, de megnyugodni látszik
A 8,5-ös megakran vételt visszavontam, abból vettem App-ot. A cig is éledezik. Az opus is lassan kezd majd indulni. Már mindenből van annyi, hogyha ezek egyszer ralliznak, lesz egy csomó pénzem. Ebben a mondatban csak az a baj, hogy benne van a "ha".
akkor mind a ketten kerestünk 100-at 100-at jó az:) nekem is maradt 4 papír, amiben nem adtam csontig a nyereség miatt a richter, a delta , a megakran és a set
a richter és a wallis még + 3000, mert ezekben vételek is voltak, megvan az allokáció richtert még vettem vissza 8835-ön is RICHTER Vétel 28 db 8 835 Ft áron teljesült (szerződésszám: 7989820, idő: 2021.09.06 13:38:16)RICHTER Vétel 2 db 8 835 Ft áron teljesült (szerződésszám: 7989820, idő: 2021.09.06 13:38:16) 100-at adtam, 90-et vettem vissza
Photo mai csilliárdjai mellett mai nyereségeim szerények, de nagyon örülök, sok kis mazsolából lettek: AutoWallis összesen 20 116 HUF CIGPANNONIA összesen 11 175 HUF DELTA összesen 16 889 HUF FUTURAQUA összesen 5 219 HUF Megakran összesen 19 750 HUF RICHTER összesen 17 157 HUF SET Group összesen 11 328 HUF
leves