nagyon felháborodtam a kicsi várta az iskolát, sakkpalota, és hangszertanulás, matekos osztály, imádja a matekot, és tegnap azt mondta, "jó nagy kaki " az egész, és azt mondta "egész nap izgulok, nem tudok másra figyelni, csak félek"
Ez tényleg kegyetlenség ilyen kis gyerekekkel. Nálunk vidéken ez úgy van, hogy az utolsó évesek elmennek az óvodába és onnan átkísérik a kicsiket az iskolába az első tanítási napon. Mindenkinek van egy párja és a nagy gyerekek az első időkben meglátogatják a kicsiket a szünetben, együtt ebédelnek. A kicsik felnéznek a nagyokra.
egyiket sem bánom, ha így lesz, de most felhúztam magam attól, amit a gyerekektől hallottam kisunokám már azt mondta: "nem lenne baj az iskola, ha ránk is figyelnének" ez milyen
más: kisunokám elsős lett, csütörtökön és pénteken kísérhették a gyerekeket az osztályteremig a szülők, hétfőtől a szabály: lökd be a gyereket az iskola kapuján, aztán találjanak el az osztályteremig ---- bonyolult az út a kicsiknek, nem is ismerik még egymást szülők szervezkedtek a hétvégén néhányan, hogy megvárják egymást a gyerekekkel, és majd a gyerekek együtt mennek el az osztályteremig kérdeztem a lányomat, nem lehetne a fasiszta oktatási miniszter ellen szervezkedni? az a tökkelütött barom, aki az oktatást és az egészségügyet tartja együtt kézben? még egy ilyen ország nincs, hogy 1 BAROM igazgasson két fontos országilag és gazdaságilag tárcát viszont olyan ország sincs, hogy ennyire leszivárogjon a FÉLELEM az igazgatókig és a tanítókig hát mi ez az ország? VÁGÓHÍD?
Én sem vagyok oltott, át is estem rajta, szerencsére nekem semmi ilyen nem volt. Nem vagyunk egyformák. Mindenkire más hatással van. Fiam itthon betegen, lázasan, köhögősen, torok fájósan, Ő oltott, lányom is köhög és levert. Fiam még nem tudott suliba menni ebben az évadban.. fene tudja mi mi. Kerülget mindenkit a vész. Szervezetünktől függ,ki hogyan reagál. Ha van róla hír, majd írj. Remélem mihamarabb felgyógyul! Előtte az élet!
délelőtt 10-kor a 30 éves nagyon csinos szomszédnőmet rohamkocsival vitték kórházba, covid és nem oltott 1 órán át 3 mentős volt bent a lakásában úgy helyrehozni, hogy szállítható legyen
az vicces lenne deltában:) a pénteki történések ellenére azt gondolom, hogy a delta ilyen csilliárdos belengetésre nem eshet komolyan valószínű az történt, hogy sokan ráugrottak, 78-79-en én is és volt/ak valaki/k, aki/k ezt használták ki a szabadulásra nem vagyok meggyőződve, hogy okosan tették a menekülést 86-tól 73-ig
Nehogy hasonló sztori legyen mint a set. 70-100 között mindenki bevásárolt majd levitték 40 alá. Magyar tőzsde nem arról szól hogy értéknövekedés , gyarapodás, hanem kit hogy tudnak megkoppasztani.
leves