richter, öreg cimbora, isten veled, már csak 100 darab maradt belőled mutatóba:) cig: azért nem értem, mit összekárognak ---- már csődről ---- a cigben nehogy már ne álljon ott hatalmas vagyon nehogy már a kormány kockára tegye az egyetlen tőzsdei társaságot, amibe annyira belemászott a stróman-sereg
e helyett én okos asszonyság mit művelek? erővel küzdök erő ellen eladtam a richtert , hogy fejest ugorhassak holnap is a cig-be:) fog az csobbanni:) est 110.4-es mai vétel kiment 113-on
Nagyjából lehetne is számolni, ki kellene találni, hogy hány forinton lesz a tőkeemelés. A veszteséget osztani azzal az árfolyammal, akkor meg van, hogy hány db részvénnyel higítják ki a korábbi tulajokat és újra beárazni. A tőzsde a bizonytalanságot, a biztos rossznál is pesszimistábban viseli, itt a kibocsátási árfolyam bizonytalanság, arról nem is beszélve, hogy makákók is meg tudták szívatni a céget.
Kockázati éb-m van tragédia esetére,hosszutávú,"40-be ér véget.A szabad lét itt tartom,jó beugróra várva,azon simán lehet fogni nettó 5-10%-t.Kinek igy,kinek úgy tetszik,ülönbözőek vagyunk.Ha a dokumentáci valós,nekem a káresemény után 8 napon belül utalták a pénzt.Külföldön volt közlekedési baleset a helikopteres mentést egyenesben intézték az utasbiztosítás alapján. 3000 euró volt,a kórházba csak a számlát írtuk alá,a kötvény alapján azt is egyenesbe intézték.Vannak persze cikisebb esetek,de ott nem minden kerek.A gfk meg a casco más kategória.
leves