jamukha, nekem az enefi egy kicsit félkéznek számít, nagyon kevés van belőle, igaz, ebben is van vételem 320-ról, de nem vészes, elfér, bárcsak ilyen "jól" állnék néhány másik kispapírban, gondolok futurra és set-re
Nem most kell ügyesnek lenni, hanem amikor jön a lé, osztás után, ami valszeg aránytalan lesz crashlanding következik. Most 300, ami azt jelenti, hogy a latyakos hópálya és a virág fecó féle akvi nem ér többet 150 HUF-nál, a másik 150 a menetjegy a pernyerésre, nem lehet tudni, hogy mennyi lesz, lehet 800 HUF is akár, akkor 800 + 150-et ér, ha meg van szavazva srv nagy darabszámmal, akkor újra jöhet a polska féle lelépés, akkor utána 30%-ot esett, most nem annyit esne, hanem 70-80% körül, mert a 2 hóbelevanc nem sokat ér, ez látszik a 300 forintból, aki elmélázik fönt, örökké beragad.
jól néz ki, ma gulyáslevest főztem marhalábszárból, kép nincs:) végre tudtam adni egy kevés cig-et, ma legalább nem esett CIGPANNONIA Eladás 772 db 275 Ft áron teljesült (szerződésszám: 6746132, idő: 2020.09.25 09:46:14) CIGPANNONIA Eladás 500 db 277 Ft áron teljesült (szerződésszám: 6745236, idő: 2020.09.25 09:46:14) CIGPANNONIA Eladás 500 db 278 Ft áron teljesült (szerződésszám: 6749467, idő: 2020.09.25 11:28:54) CIGPANNONIA Eladás 500 db 280 Ft áron teljesült (szerződésszám: 6750412, idő: 2020.09.25 13:04:36) CIGPANNONIA Eladás 301 db 282 Ft áron teljesült (szerződésszám: 6750425, idő: 2020.09.25 15:41:00)
A kiváltó ok, a 2200 mrd $-os csomagról az egyesség nyúlik mint a rétestészta, a november 3. szavazás meg közeledik, amivel kapcsolatban a levélben leadott szavazatok érvényességét Trump már előre vitatja. 1 hónap múlva a jelentési szezon hangulatát megadja az AMAZON, MSFT, APPLE, ALPHABET számai, ami utána jön az már csak finomíthat rajta.
Igen, hosszu konjunkturas szakasz szakadt meg. Alacsony kamatok, stagnalo ingatlanarak miatt nincs hozam. Mindenki keresi mit vehetne. Ez tudja hajtani fel a piacot. Jovot mrg nem tudjuk, covid lezajlasat sem. A trutyis idoszak meg csak most jon. Kozben mki legyengul telre. Ki tudja mi lesz itt meg. Jovo ev elejeig nem lesz vakcina, talan tavasz, az meg fel ev.
szerintem nagyon zavart már sok shortost a világon, hogy semmi nem akar esni, megdőlt a "7 bő, 7 szűk" esztendő elmélet is, a járvány nagyon kapóra jöhetett sokaknak de: egyetlen bejelentés, hogy megvan a hatásos vakcina, és a tőzsdék az egekbe mennek most sem akarnak nagyon zuhanni főleg, hogy az idő a vakcina kifejlesztésének dolgozik persze, hogy láttam az olajár-őrületet
Fura ez a nagy gazdasagi vilagvalsag is. Eddig azt irtak 2008as subprime volt a legkemenyebb gazdasagi valsag 1929utan. Mostansag olyat olvasok, ez a Covid durvabb visszaesest hoz. Hat ahogy elneztem a -15%koruli GDP adatokat nyaron. Az azert nem semmi valoban. Leallt a vilag, -40dollaros olaj ar? Te figyelted ezeket Eva? Lsttad amikor majus 20korul minuszos volt az olajar?
Eva, azt tudod, hogy Buxer 80ev felett nyomja a tradet es a forumot itt?! :) Igaz az 1929es nagy gazdasagi valsagot nem elte meg, de onnan fel tobb mindent :)
ennek az "anyádbazdmeg" -nek, aki leköcsögnyuggerezett, üzenem a verset: "Nincsen apám, se anyám,
se istenem, se hazám,
se bölcsőm, se szemfedőm,
se csókom, se szeretőm. " bár a vers alapvetően lázadásról szól, de az ilyen üzenetet beírók tényleg nagyon sajnálatosak frusztráltak, támadnak, és nagyon durvák
leves