bent állok 1K-val, de azt sem akarom, hogy papír nélkül maradjak világos? vili? vilike? 444-től kezdtem ma az árusítást egyébként, biztonsági játék is van a világon
na, ilyenkor van nagy dilemma: a fele papír már kiment szép nyereséggel, de a másik fele még megvan most úgy tűnik, nagyon veszik, de ugyanígy volt múltkor is, itt állt meg, aztán esett vissza 20 forintot na, most hümmögök
ezt a "dobálást" sokszor csinálom, ha nyereségesen tudok adni valamit ez még egyik jellemzője a kereskedésemnek egyrészt a napi nyereség nő ezzel, másrészt felszabadul sok pénz
szóval est-ből sem jöttem ki nullában, amikor 129-ig ment a minap, mert 10k-t nem nagy kockázat tartani ami valóban sok pénzem foglalja, az a richter és a futur richterben nagyon sok van, de legmagasabb vétel 5160 futurban még van 100K-m, na az is olyan, mint az est, 120 fölöttim is van, csak ez azért súlyosabb az est-nél, mert 10szer annyim van
kezdem , mert van időm most "rohadt melós" --hoz: nem rohadt melós, nem kell figyelni és itt ülni egész nap, az utolsó másfél órában megcsináltam, amit terveztem, nem a gépnél voltam ---- néha ránézek --- időnként, ha "nagy akció" van egy papírban, akkor tényleg itt kell ülni, még pisilni is alig tudok elrohanni, de az ilyen nagyon ritka ---- 2. "a 20 milla veszteségest vagy nullást jelent" hát igen, de vizsgáljuk meg , hogyan : általában akkor veszek bele egy papírba, ha felfigyelek arra, mennyire leesik ---- pár hete- hónapja kezdtem az appeninn iránt érdeklődni, amikor 450 alá ment --- tehát amikben "dolgozom"azok nem csúcsos árfolyamú papírok, így kiszabadulni is sokkal nagyobb az esély belőlük néhány papír, amikbe az utóbbi időben szálltam be: wallis : legmagasabb 111-ről van app: 454.5-ről van a legmagasabb vétel est: ott van 10K 128-ról beragadás cig: 291 a legmagasabb enefi: 491 a legmagasabb aztán van, amit nagyon benéztem, az opus, 469-ről van, de annak is van oka, miért vettem akkor --de csak 2K mindjárt folytatom
leves