az enefi-rókafi: kicsit tanácstalan vagyok miatta múlt hét szerdán még 180, csütörtökön 170 ---- ekkor kezdtem figyelni ---- pénteken 159, hétfőn 150, de ott eszeveszett módon borított valaki, előtte napokon is, de 150-nél szinte tombolt, annyit adott szerencsére már épülget vissza, de állandóan érzékelek benne egy letoló széltolót
nekem a nyomda nyugis király lett.igaz csak a fele van már,ott már nagy menetelést nem várok osztit viszont jo nagyot igen,meglátjuk vezetöség kifizeti e? a szokásos maxot
ez igaz,most aztán meg nem tudjuk merre az arra.ugye jo nagy rés van,appban-ha tavaszig nem lesz semmi lemehet betölteni.persze ha betör egy pánik lehet elébb is,és akkor venni kell ott ezerrel.
igazából az 520-at a kgy előtt kellett volna "megcsinálnia" az appeninnek mert ahogy írtam , a hírt tudtuk , meglepetés nem volt, a hír megerősítve lett csak
ma meg sem nyitottam a fórumokat, nehogy befolyásoljon bármi is a figyelésben app nyitóban kiment, most nem érdemes visszavenni szerintem---ahogy láttam később ---- innen már nem fog emelkedni egy darabig tkom ma remek volt ! de nem adtam és persze az otp húzta a talpalávalót adtam még enefit 168-on és azt vissza is vettem 162-n , és adtam tegnapi vételű épduferrt, 37-est 39.8-on
Na akkor véget vetek az otp menetelésnek, vettem piacin(gondolom a mai csúcson), kicsit besokalltam. Azon azért jót nevetnék, ha még így is többet keresnék vele, mint a csoda szit papírral... Szép napot, sok nyerőt, Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet minden kedves fórumtársnak! A mínuszolóknak is...
Azt csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogy amikor a 4ig nagyrészét lecseréltem app/opus/tkom/otpre, akkor ebben a döntésemben azért kicsit befolyásolt a fórum is. Leginkább abban, hogy nem otp/tkom túlsúlyra váltottam, hanem appra és kevés tkom/otpre. Látva az otpt megint meg kell állapítanom, hogy bár abszolút kezdő vagyok, de akkor is az a legjobb, ha csak magamra hallgatok. Még amikor bénázok is, könnyebben viselem, mint mérgelődni mások ötlete miatt.
leves