mit tudom én:) karácsonyi pavlova torta : annyit változtattam, hogy a tetejére szőlőzselé került a gránátalma helyett , és a kicsi kérésére dupla adag csoki lett a torta tetejére éljen a csoki:) https://www.nosalty.hu/recept/karacsonyi-pavlova
hallo, itt a leves topik menedzsere úszom a levesben, más újság nincs kicsi nyerő appeninnben és cig-ben stayerke eltűnt, nyomozás: hova tűnt stayerke?
lehet de nem biztos megszavazzák a szit-et ----erre emelkedett eddig aztán jön a bizonytalanság, idén elintézik-e ha nem, tolódik minden egy évvel érezni lehet a lihegést benne, alig bírják már 420-ig is tkom: nyertes papír lesz, már az blue, lemaradó, kitörőfélben van, 900 fölötti ajánlás rá, nem kell elhinni, de a 700 benne lehet cig: nagyon motoszkálnak benne, 340-es kitörés után 280-ig esett vissza, most újra próbálkozik, meglátjuk
Ha hir van valahol.az mégmehet, amúgy app az utolso raly.viszont az pénteken esni foghacsak , nem jön még hir.nem hinném ebben az évben.most már szünet lesz februárig még a fű sem nő.
nekem eddig abban volt de kétszer realizáltam nyerőt benne egyszer a 258-as és 297-es vételemet 380-on, aztán a 374-es és 365-ös vételeim 438-on nagyon jó az appeninn, csak az utóbbi napokban lett bizonytalan gondolok itt a 410-es, 406-os lebarmolásra , és azóta nehezen épül/get/, bár látszik, húzzák, ahogy bírják vissza
"leves" jó topik ez nekem úszom is benne már mióta ma sült halat csináltam és a köret kétféle: rizs és gombás szélesmetélt a gombás tészta nagyon jól sikerült, sok friss petrezselyemmel és a végén ráütöttem néhány tojást, mennyei lett
úgy néz ki, a cig nyerő lehet a tkom nyerő lehet az appeninn ---esetleg--- nyerő lehet azért írom, hogy esetleg, mert botlik nagyon és sokat -- az appeninn meglátjuk év végéig, melyik lesz a legnagyobb nyerő
apocca a héten írt ide, nála nagyobb "tkomost" nem ismerek, szerinte a tkom legkésőbb január-februárban újabb szép emelkedést produkálhat, elhiszem, mivel annyira mellőzőtt blue volt és méltánytalanul sok szép kis forint ha gurul felfelé, sokat ér a tegnapi yorkshire pudding le lett szavazva "központilag", helyette ma a kicsi hortobágyi húsos palacsintát kért, és mindenki örömére az is lett:) és csináltam már előre holnapra egy nagy adag hagymalekvárt a sült húshoz, mindenki belenyalakodott már, kivéve a kicsit, ő holnapra kígyóuborkát kért és nem "fújhagymalekvárt" :)
nem gondolom, hogy vége a ralliknak, csak bizonyos papíroknál van vége, amik tényleg vackok itt a cig példa: kiugrott 340-ig, visszazuhant 280-ig, megint kiugrott, megint visszazuhant, most 300-nál "gondolkodik", de szerintem megcsinálja újra a 350 közelit nemsokára appeninn is várható még egy kitörésre most csak a kicsikről írok, kivétel a tkom, az bőven elmehet 700-ig, a mikor a kérdés
Törölt felhasználó2023. 12. 09. 03:35
Vége a raliknak, app kiferül a hézen és ez lehet az utolso februárig.otp matav az nem tsly.
ma életemben először csináltam yorkshire puddingot, sós változatban , betartottam a receptet, tényleg őrületesen megnő a sütőben , finom is, de a sós palacsinta nyerőbb nálam akár hortobágyisan, akár zöldségesen sajtos szósszal, akár kapros-túrós sós változatban
régen áram nélkül is főztek, szültek, éltek a népek csak ma hiányzik, ha nincs enefibe vettem bele ma 160-on, van egy gyökér benne, aki mindenáron adja már két napja úgy tűnik, kifogyhatatlan a készlete
leves